Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Камені для знаків зодіаку. Стрілець (23.11 - 21.12)

Камені для знаків зодіаку. Стрілець (23.11 - 21.12)



Камені для знаків зодіаку. Стрілець (23.11 - 21.12) Стрілець (23.11 - 21.12)
Кращими металами Стрільця є золото і олово.
Особливим каменем, що приносить успіх, Стрільцям, завжди вважалася бірюза. Це одна з найкрасивіших ювелірних каменів, відомих людству з глибокої давнину.
Назва цього каменю походить від перського слова "Фіруза", що означає камінь щастя. Арабською "фірузадж" означає "камінь, що приносить перемогу, удачу в справах ". За перським повір'ями бірюза утворилася з кісток людей, померлих від любові.
Бірюза - мінерал, що складається з водних фосфатів міді і алюмінію. Колір від небесно-блакитного до середньо-зеленого. Фосфор, що міститься в мінералі, легко вбирає жири, вологу, реагує на сонячні промені і ароматичні речовини. При зіткненні зі шкірою хворої людини бірюза також змінює забарвлення, тьмяніє.
Бірюза - улюблений камінь Сходу, єгипетських фараонів, священний камінь Тибету. В давнину бірюзу НЕ оправляли в золото, вважалося, що при цьому вона втрачає свою красу. Витончено виглядає вона в оправі зі срібла і в поєднанні з іншими ювелірними каменями. На території колишнього СРСР є родовища бірюзи в Азербайджані, Грузії, Вірменії.
Бірюза незмінно користується великим попитом. Останнім часом є тенденція до зростання цін на бірюзу на світовому ринку. Кабошони блакитний бірюзи 15-20 мм оцінюються 8-10 дол. карат. Зелена бірюза коштує в 3 рази дешевше.
Вибираючи бірюзу як талісман, слід враховувати, що на світовий ринок 60% бірюзи надходить у облагородженим вигляді. Крім того, здавна за бірюзу видавався одонтоліт, відомий під назвою "кістяна бірюза". Існує також маса штучних імітацій цього мінералу. Тому, уважно стежте
за проявом сили вашого талісмана по знаках подій.
Крім бірюзи, Стрільцям підходять жовті топази, що дають безтурботне насолоду життям (див. Діву) і хризоліти.
Хризоліт - прозорий різновид олівіну. Колір хризоліту зелений з різними відтінками. Ставлення до цього каменю не завжди було однаковим. У
минулому столітті він був дуже популярний в Парижі. Але у французів є прислів'я: "У кого два олівіну, у того дуже багато ". Якщо вам подобаються камені зеленого кольору, дозвольте собі мати хоча б один хризоліт. До містичним властивостям цього каменю відноситься здатність застерігати власника від нерозумних вчинків і благотворний дію при саморазочарованіі. Як і бірюза, хризоліт допомагає при очних хворобах (застосовують у гомеопатичних дозах), а також при захворюваннях крові.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 765
Спонсорська реклама
Загрузка...
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: