Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Камені для знаків зодіаку. Риби (20.02 - 20.03)

Камені для знаків зодіаку. Риби (20.02 - 20.03)



Камені для знаків зодіаку. Риби (20.02 - 20.03) Риби (20.02 - 20.03)
Кращим металом для народжених під знаком Риб є олово.
Улюбленими прикрасами Риб є корали - символ безсмертя і щастя. Цей камінь органічного походження високо цінується ювелірами всього світу. Містична спорідненість коралів із планетою вищих космічних вібрацій -- Нептуном - робить їх каменем ворожок і віщунів. Корали володіють дивним гармонізують дією на психіку людини, однаково успішно сприяють розвитку логічного мислення та інтуїції. Справа тут не тільки в містичних властивостях коралів, але і в їхній хімічний склад. У Коралі містяться гормони, що впливають на синтез білків в організмі. Вплив цих гормонів настільки різноманітна, що зачіпає самі різні процеси в тканинах та органах. Важливо також і те, що дози цих гормонів не можуть викликати побічних ефектів, що звичайно спостерігається при лікуванні медичними гормональними препаратами.
Найбільш цінним є червоний корал (Rosso). Самий найбільший постачальник коралів - Туніс - корали поставляє на світовий ринок за ціною від 60
до 800 тун. динарів за кг. Найбільш цінною є верхівка коралової гілки.
При придбанні корала як талісман перевірте його природне походження. У Франції був розроблений спосіб отримання штучних коралів. Вони в 7 разів дешевше натуральних, такого ж кольору і якості. Одним з відмінних ознак штучних коралів є відсутність сітчастого малюнка, характерного для природних коралів.
Ще одним талісманом Риб є місячний камінь - напівпрозорий перламутровий або перловий польовий шпат з малюнком, що нагадує відлив веселкового оперення шиї голуба. Іноді зустрічаються місячні камені з малюнком у вигляді четирехлучевой зірки або ефектом "котячого ока". Ці камені в даний час зустрічаються дуже рідко. Родовища кращих місячних каменів у Шрі-Ланці практично вироблені. Зустрічаються місячні камені в родовищах шт. Нью-Мексико та шт.Віргінія.
У Північній Карелії добувають Беломор, який також називають Місячним каменем. Це дуже гарна непрозора різновид олігоклаз з переливом в
перлинно-блакитних тонах.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 1 Переглядів 649
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу
#1 написав: AkYLA (16 грудня 2009 12:13)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 228
ооо це про мене smile


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: