Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 22 грудня - День енергетика



22 грудня - День енергетика

Що за день? 22 грудня 2008
22 грудня - День енергетика Своє професійне свято енергетики відзначають в один із самих коротких світлових днів у році - 22 грудня.

Важко переоцінити значення роботи енергетиків, чиїм невтомний працею створюється одне з найбільш необхідних благ - тепло, яке забезпечує комфорт в будинках всіх без винятку громадян країни.

Історія цього свята бере свій початок у 1966 році 23 травня. Саме тоді Указом Президії Верховної Ради СРСР був встановлений «День енергетика» в пам'ять про день прийняття Державного плану електрифікації Росії на 8-му Всеросійському з'їзді Рад в 1920 році. З тих пір даний свято відзначається і в Росії, і в країнах колишнього СРСР.

«День енергетика» - це свято всіх тих, хто коли-небудь був причетний до створення та обслуговування енергетичних систем. «День енергетика» - це також свято тих, хто і сьогодні залишається на відповідальній посаді працівника енергетичної галузі. Нарешті, «День енергетика» - свято всіх, для кого поняття «тепло» і «світ» - це не просто слова, а ціла епоха ...

За доброю багаторічної традиції, кращих представників енергетичної галузі в цей день відзначають високими нагородами, почесними грамотами та цінними подарунками. А з усіх святкових побажань можна відзначити найголовніше й актуальне на сьогодні - «Дорогі енергетики! Постарайтеся, щоб в кожному домі, у кожній родині завжди були світло і тепло ».

за матеріалами calend.ru



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 573
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: