Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Новий рік буде без снігу



Новий рік буде без снігу



Новий рік буде без снігу прогнозує Володимир Лис, популярний волинський синоптик з народу

Володимир Савович прогнозував теплим перший тиждень листопада, що так і було. А от після Дмитра (8 листопада) – холодні дощі. Сніг, як він і передбачав, випав ще задовго до Михайла (відзначається 21 листопада), але одразу ж розтанув. А до початку грудня, за його словами, погода буде банально осіння.

“Взагалі, існує безліч народних прикмет, але не всі вони мають тенденцію справджуватися. Зокрема, Покрова обіцяє нам холодну зиму, але якщо поспостерігати за характером опадання листя, то зима, навпаки, обіцяє бути теплою. Грудень у першій половині буде з морозами, в середині місяця трохи потеплішає, а перед Новим роком буде короткочасна відлига. Так що Новий рік, цілком можливо, зустрінемо без снігу”, – каже Володимир Савович.

До речі, цьогорічний прогноз Володимира Лиса – ювілейний: двадцять років тому відомий письменник і журналіст з Луцька зробив свій перший самодіяльний прогноз. А ще журналіст луцької газети “Волинь нова” безпосередньо пов’язаний з Поділлям: його дружина, поетеса Надія Гуменюк родом з Хмельницького, та й він колись працював у хмельницькій газеті “Прибузька зоря”.

Оприлюднюючи свої спостереження, Володимир Лис попереджає, що його прогнози діють в радіусі 150 кілометрів від місця спостереження, тобто, Луцька. Але траплялися сотні випадків, що ці прогнози збувалися не лише у Волинській та сусідніх областях, але й в Криму. Цим неймовірно здивований і сам Володимир Лис, який, зазвичай, каже: “На прогноз надійся, але сам пильнуй”. Тому радить читачам “Є Поділля” спостерігати за погодою з 26 грудня по 7 січня, і, згідно з прикметами, скласти власний прогноз погоди. Ця методика, до речі, описана у його книзі “Таємна кухня погоди”, яка розповсюджується на території Львівської, Волинської та Рівненської областей. На Хмельниччині поки що такої книги немає.


Леся БОРОВЕЦЬ.
Теги україна , красилів , сніг



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 2 Переглядів 2725
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів
#1 написав: AkYLA (1 грудня 2009 23:30)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 228
  recourse плохо..Новий рік без снігу не катит 


--------------------------
#2 написав: маруся кукуя! (22 грудня 2010 13:25)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
робота і робота

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: