Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Завтра можна позбутися шкідливих звичок



Завтра можна позбутися шкідливих звичок

Завтра, 15 січня відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення.

Завтра можна позбутися шкідливих звичок


Станеться це тому, що видимі розміри Сонця і Місяця не співпадають.
Третього січня наша планета була розташована найближче до Сонця, а Місяць - найбільш віддалений. Він не може повністю закрити Сонце, тому навколо чорного диску Місяця буде світле кільце. Це затемнення буде тривати 11 хвилин вісім секунд – найбільш довготривале затемнення у нашому столітті.
Сонячне затемнення можна побачити лише з тієї частини Землі, на яку падає тінь Місяця. Вона вкриває лише невелику частину земної поверхні. Це видовище українці не побачать, його будуть спостерігати лише мешканці Азії та Китаю. Але, незважаючи на це, всі люди планети відчують його вплив.
- Зловісна чорна енергетика буде впливати на все живе, - розповідає астроном планетарію Марія Левченко. – Чоловіки будуть агресивними, це вплив Місяця. За три дні до затемнення і три дні після нього, тобто з 12 по 18 січня, не варто вирішувати жодних життєво важливих справ. Не одружуйтеся, не їдьте у відрядження, не укладайте ніяких угод. Сумнозвісний „Титанік” був спущений на воду під час затемнення – маємо сумний результат. Під час цього природного явища, незважаючи на попередження астрономів, одружився принц Чарльз. Його шлюб був для нього невдалим.
Але затемнення буде мати не лише негативний вплив на людей. У цей день можна позбутися шкідливих звичок: паління, вживання алкоголю, наркотиків, ігроманії, комплексів.
- Затемнення відбудеться о 9 годині 24 хвилини, - продовжує Марія Левченко. - І хоча це робочий день, п'ятниця, раджу всім провести таку процедуру: о дев'ятій годині ранку прийміть душ, запаліть свічку, випийте водички, зручно вмостіться на підлозі головою на схід. Лежіть і уявляйте свої проблеми, хвороби, шкідливі звички. Відсовуйте їх у думках якнайдалі, поки вони не перетворяться в крапочку. Після цього підніміться, знову випийте води, прийміть контрастний душ. Відчуєте надзвичайну полегкість на душі. Думайте лише про хороше.



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 0 Переглядів 971
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: