Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Невідомий звір загриз двох собак



Невідомий звір загриз двох собак

Невідомий звір загриз двох собак Ще влітку минулого року з'явилися чутки, що в селищі Війтівці і в довколишніх селах невідома істота нищить птицю в господарствах селян. І ось цими днями вона, а може це був інший звір, з’явилася в селі Трительники. Однієї ночі село прокинулося від лементу: невідому тварина рудого окрасу жорстоко розправлялася на подвір’ях із собаками. Двох домашніх собак звір загриз. Дійшла черга і до третього охоронця сільської оселі. Люди, які збіглися, відігнали дикого звіра з подвір’я.

Місцеві мисливці застукали звіра на сільському пустирі. Це був трохи більший за собаку самець, він мав здоровенні ікла. Жовтогаряча коротка шерсть із густим підпушком переливалася золотом. Ззаду теліпався пухнастий, наче лисячий хвіст. На подушечках коротких та масивних лап були пазурі, стесані від постійного риття нір. Ні місцеві мисливці, ні єгері не могли розпізнати вбитого звіра.

Спеціалісти обласної ветеринарної лікарні схиляються до думки, що вбита тварина – це кримська степова собака. Як і коли цей південний хижак потрапив на Поділля, залишається загадкою. Адже до цього випадку таких зустрічей людей з цією твариною у нас в краї ще не було. Фахівці ветеринарної медицини повідомили й тривожну новину: впольований звір був хворий на сказ.

На щастя, дещо раніше в селах Волочищини, в тому числі, і в селі Трительники була проведена вакцинація тварин проти сказу. Отже, хвилюватися волочисьцям немає чого з приводу вбитої кримської степової собаки.


Автор: В. Швець, М. Атаманюк
18.02.2010
«Обласне радіо»
джерело



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 399
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: