Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Як схуднути на сімнадцять кілограм



Як схуднути на сімнадцять кілограм

Вона з дитинства любила активність. У лежебоки її не перетворили навіть зайві кілограми. Їх вона набирала в інституті, потім у період вагітності.

Народивши, отямилася. Каблуки, на яких стало неможливо ходити, у поєднанні зі спекою за вікном показали, що потрібні термінові зміни.

Оксані Петрової вдалося скинути сімнадцять кілограмів зайвої ваги. Тепер вона важить 60 кг при зрості 165 см.

Свою історію з життя 30-річна Оксана розповіла журналу Prevention.

«Досвід тренувань у мене солідний: їздила на чемпіонати СНД з фехтування. А потім навіть заплуталася в спробах дбати про фігуру. Були дієти, які давали помітний ефект і без спорту, але, на жаль, до чергового зриву.

У якийсь момент я прийшла до того, що повертати форму без вправ - не варто й намагатися. Свого часу отримувала задоволення від занять аеробікою, тому, дізнавшись про водної її різновиди, зазнала цікавість. І в басейн прийшла з метою не стільки схуднути, скільки підтягнутися.

Як справа просувалася

З такою вагою особливо не постр [...цензура...] и, тому спочатку доводилося важко. Я не ускладнювала себе змінами в харчуванні. Стрімкого повернення в форму не спостерігалося. За кілограму на місяць - результат був стабільний і не надихав.

Але все ж приблизно за рік пішло 10 кг, половину з яких я набрала на море. На другий рік тренувань мені набридло худнути за принципом «повільно, але впевнено». І я звернула увагу на дієту. У цій справі важлива система.

Уже не їм

Залишився в минулому улюблений чай з печивом вранці. Багато штучок на одну чашку. Я відсіяли масу того, що раніше подобалося. І відразу ж схудла. У перший місяць ефект склав 3,5 кг. Потім-3 кг. Прочитала, що якщо хочеш постройнеть, потрібно вибирати продукти з вмістом жиру не більше 3%. Я стараюсь.


До схуднення

Кручу його!

Дивлюся на свої колишні фотографії - при будь-якому вазі у мене не спостерігалося талії. Тепер вона з'явилася. Можливо, це перебудова після пологів. Але думаю, вся справа в обручі. Перший був меншим в діаметрі і легше. А цей «жорсткий». Неспроста коли чоловік купував, його запитали: «Людина, для якого ви берете, вже крутив хоч якийсь?»

Що новенького?

Не пригадую, щоб вага доставляв мені труднощі у спілкуванні: я компанійська. Раніше коли важила більше чоловіка, під час сварок навіть жартувала: не спорь зі мною, у нас різні вагові категорії. Вони й тепер неоднакові - тільки вже на мою користь.

Хоча внутрішнє відчуття змінилося. Адже воно залежить від того, які речі купуєш. Я полюбила ходити по магазинах. Ношу міні-спідниці. Одягаю старі добрі штани, а вони спадають!

З подругою в мене тепер один розмір одягу: вона худенька. І для мене це показник. Почала більше часу приділяти макіяжу. А ось соромитися фотографуватися, навпаки, перестала. Із попереднім вагою погано виходила, зате тепер охоче з'являюся в кадрі. І взагалі, перебуваю на тому етапі, коли приємно «відсвяткувати» нову фігуру.

Є вигин!

Не знаю, чи вважати компліментом коментар знайомих, який дійшов до мене через "посередника": «Виявляється, в Оксани є фігура!» Чоловік раніше не помічав, що я поправилась, чи коректно мовчав. Але коли записалася в басейн, здорово підтримав мене: завжди залишався посидіти з донькою, якщо мені потрібно було на заняття.

А напередодні зйомки ми всією сім'єю довго сміялися над фотографією «з минулого життя». Все в неї як на підбір: я товста, купальник безглуздий, і сам по собі знімок невдалий!

Коли почала посилено працювати над собою, всі подруги підключилися і заговорили про схуднення, дієти. Значить, вирішили, що ефект варто зусиль.

Програма дій

Виключила борошняне, спиртне, фаст-фуд, смажене, всілякі солодощі та газовану воду з наповнювачами, майонез.

Зразкове меню: зранку з'їдаю пластівці або бутерброд з сиром; на обід - обов'язково першим. Години до чотирьох-п'яти - овочевий салат, заправляю його рослинною олією або додаю в нього сир. Дуже смачно виходить.

М'ясо - відварене або запечене в духовці. У задоволення - морепродукти. І кисломолочних - серед звичних страв. Якщо ввечері хочеться поїсти, можу заморити черв'ячка яблуком бананом або кефіром

Ідеальна тренування - аквааеробіка. Захоплює настільки, що зі знайомими розмов - тільки про спорт!

Люблю ходити пішки. Приміром, за дитиною в дитячий сад. А це годину-півтора. Ну і обруч для талії кручу.

Зміни: лежебоки не була і при зайвій вазі, але коли пострункішала, проявляв активність стало простіше. І якщо два роки тому могла тільки стояти на каблуках, зараз проходжу довгі дистанції.

Та й у відносинах з чоловіком з'явилося щось нове. Здавалося б, він любив мене й раніше, але тепер час від часу проскакує щось таке, чого раніше за ним не помічала. Видно, йому також подобаються зміни в мені ».

/ / LIVEstory.com.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 794
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: