Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Як відзначили Новий рік українські зірки



Як відзначили Новий рік українські зірки

Читальна зала 6 січня 2010
Україна зустріла Білого Тигра з усіма почестями святковими: веселощами, застіллям, піснями і феєрверками.

Як відзначили Новий рік українські зірки


Не стояли осторонь і представники українського шоу-бізнесу - одні з них створювали глобальне новорічний настрій, інші ж вважали за краще підтримувати новорічний сімейне вогнище.

Юна співачка Аліна Гросу вдень 31 грудня відкривала ялинку на одній зі столичних party, а ближче до вечора вирушила в заміський будинок, в якому зустріла Новий рік разом з батьками та родичами.

Трохи пізніше до Аліни Гросу приєдналися її друзі, з якими вона веселилася і запускала феєрверки.

Популярний дует «Потап і Настя» Новий рік зустрів двічі. У цю ніч артисти виступали з великим святковим концертом в Ташкенті, тому спочатку зустріли Білого Тігра по-Ташкентська, а трохи пізніше по-українськи.

Співачка Світлана Лобода відсвяткувала Новий рік на сцені у Трускавці, де у артистки було два концерти. Виконавиця вирішила на декілька днів затриматися на Західній Україні і відпочити. А вже зараз артистка повернулася в Київ і бере безпосередню участь у монтажі свого нового відеокліпу, повідомляє Secret Service.


Світлана Лобода


19-річний співак і композитор Макс Барских під завісу 2009 випустив дебютний диск «1: MAX BARSKIH» і тут же приступив до роботи над новими треками.

Макс Барских на Різдво виконає своє дитяче бажання - відвідає Гізу з її величними пірамідами - артист поодинці на тиждень відвідає Єгипет, щоб набратися натхнення на новий музичний матеріал. Це перша подорож Барських в Єгипет, співак зупиниться в п'ятизірковому готелі.

«В Єгипет їду за моральним відпочинком. Хочу набратися натхнення, очистити розум і налаштуватися на 2010-ий рік. - Сказав Макс Барських. - Країна фараонів і величних пірамід вибрав з кількох причин. Хочу повернутися в літо, змінити обстановку навколо себе і реалізувати мрію дитинства - побачити піраміди! »


Макс Барських


Співачка Аріна Домскі зустрічала Новий рік у Києві, а на Різдво влаштує собі канікули в Карпатах. Артистка відправиться разом з друзями в Буковель, де оселиться в приватному будинку з каміном.

«Люблю Карпати за незвичайну природу і чисте повітря. Багато хто з моїх друзів їдуть туди, щоб стати на лижі, а мені до душі більше споглядальний відпочинок. Екстриму вистачає в столиці, - сміється співачка. - А ще хочу зазнати карпатську грибну юшку і плов з грибами ».


Аріна Домскі


Народна артистка України Наталія Бучинська новорічну ніч провела на сцені, а вранці, коли повернулася додому в Київ, накрила святковий стіл і відсвяткувала Новий рік разом з родиною.

Зараз вона ретельно готується до Різдва, тому що вважає це свято найвеличнішим. Артистка за традицією проведе його в теплому сімейному колі.

Співачка і викладач Фабрики Зірок Тетяна Піскарьова зустріла Новий рік у концерт-холі «Freedom». Вперше після народження дочки виконавиця зустріла Новий рік не в колі родини, а на сцені.

«Було дуже весело! Я не очікувала, що працюючи, можна так весело зустріти Новий рік », - сказала Тетяна Піскарьова.

Вранці співачка повернулася додому, де зазначила новий рік у колі сім'ї, після чого вони разом вирушили до Карпат, де й проведуть різдвяні канікули.

Народний артист України Павло Зібров Новий рік зустрів на сцені головної площі України. Він ретельно готувався до цього концерту, надів фіолетовий піджак, великий бант з пір'я павича, який йому подарувала Ірина Білик.


Павло Зібров


Павло Зібров поважає публіку, тому завжди прагне виглядати престижно і елегантно навіть у 12-ти градусний мороз. Після концерту співак відправився загорож привітати зі святом свою хрещеницю Катю Мага. Але вже на зворотній дорозі додому з-за нерасчіщенних доріг Павло Зібров застряг у снігу.

На щастя, співаку допомогли вибратися з снігової пастки, і вже о четвертій годині ночі він відзначав Новий рік у колі сім'ї. А з вчорашнього дня Павло Зібров перебуває в концертному турі по Вінницькій області, вихідцем з якої він і є.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 2 Переглядів 1877
Спонсорська реклама
Матеріаля для читання - книги, новини, цікавинки з різних джерел
#1 написав: AkYLA (12 січня 2010 22:30)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 228
якраз сезон гребти бабло


--------------------------
#2 написав: Maksimum (14 січня 2010 18:48)
Фото

Журналісти
Коментарів: 117
Публікацій: 130
напевно деякі співаки під час новорічних свят заробляють більше грошей чим за рік

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: