Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 12 грудня - День сухопутних військ України

12 грудня - День сухопутних військ України

Що за день? 12 грудня 2008
12 грудня - День сухопутних військ України Указом Президента від 18.10.1997 № 1167/97 в Україні встановлено свято - «День Сухопутних військ» , який відзначається щорічно 12 грудня .

Сухопутні війська Збройних Сил України були сформовані у складі Збройних Сил на підставі Указу Президента у відповідності зі статтею 4 Закону України «Про Збройних Силах України» в 1996 році.

Ці війська є головним носієм бойової могутності незалежної Української держави. За своїм призначенням та обсягом покладених на них завдань, вони відіграють вирішальну роль у виконанні своїх функцій, як в мирний, так і у воєнний час. За чисельністю вони становлять майже половину всіх Збройних Сил України.

Основу керівництва угрупованням Сухопутних військ складають оперативні командування: Південне - зі штаб-квартирою в Одесі, Західне - у Львові та територіальне управління «Північ» - в Чернігові.

Пологи Сухопутних військ Збройних Сил України: механізовані і танкові війська, ракетні війська і артилерія, армійська авіація, аеромобільні війська, війська протиповітряної оборони. І сьогодні всі, хто має відношення до цих військам, святкують своє професійне свято, виконуючи відповідальну місію із забезпечення миру і стабільності.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 286
Спонсорська реклама
загрузка...
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: