Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » У РРЦГ обговорювали умови участі місцевих рад та громадських організацій в районному конкурсі “Разом ми зможемо!”



У РРЦГ обговорювали умови участі місцевих рад та громадських організацій в районному конкурсі “Разом ми зможемо!”

У районному ресурсному центрі громад, що діє при районній раді, відбулося обговорення спільного розпорядження голів районної ради та райдержадміністрації “Про проведення щорічного конкурсу проектів розвитку місцевого самоврядування в Красилівському районі „Разом ми зможемо!”. В обговоренні взяли участь директори шкіл району та окремі голови громадських організацій. Заступник голови районної ради Якушева Л. С., керуюча справами виконавчого апарату Горенко Г. І. детально ознайомили присутніх з напрямками роботи районної ради щодо активізації місцевих громад та залучення їх до участі в конкурсах проектів та програм, що впроваджуються в Україні міжнародними та всеукраїнськими фондами, організаціями. Для підтримки місцевих ініціатив і з метою вироблення ефективних шляхів вирішення проблем життєзабезпечення населених пунктів та поліпшення якості надання освітніх, медичних, культурних, соціальних послуг населенню прийнято вищеназване розпорядження, яким затверджено Положення про районний конкурс та аплікаційну форму для участі в конкурсі.
Інна Макарець, директор Красилівського НВК “Красилівська ЗОШ №5 та гімназія” поділилась з присутніми своїм досвідом впровадження проекту “Створення умов для організації роботи групи подовженого дня”, який був підтриманий Міжнародним фондом Відродження.

У РРЦГ обговорювали умови участі місцевих рад та громадських організацій в районному конкурсі “Разом ми зможемо!”


У РРЦГ обговорювали умови участі місцевих рад та громадських організацій в районному конкурсі “Разом ми зможемо!”


Голова районної ради Ходак В. І. вручив представникам Лагодинецької, Печеської, Корчівської, Ледянської сільських рад Сертифікати про завершення впровадження мікропроектів їхніх громад, що були підтримані проектом ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 177
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: