Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » 8 жовтня 2010 року у районному ресурсному центрі громад відбулося навчання керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району



8 жовтня 2010 року у районному ресурсному центрі громад відбулося навчання керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району

8 жовтня 2010 року у районному ресурсному центрі громад відбулося навчання керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району щодо участі в оголошеному Міжнародним Фондом “Відродження” конкурсі «Відкриття додаткових груп для дітей 5-річного віку при дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах». Перед керівниками виступила заступник голови районної ради Якушева Л. С., яка наголосила на тому, що суттєве поліпшення умов навчання та виховання дітей в районі неможливе без активізації місцевих громад, створення об’єднань громадян, громадських організацій, залучення в проектний спосіб коштів міжнародних організацій та діючих фондів в Україні, оскільки бюджетне фінансування освітньої галузі вкрай обмежене. Вона навела як позитивні приклади роботу в цьому напрямку колективів шкіл та громад сіл Корчівка, Ледянка, Заслучне та ін.

За допомогою інтерактивного навчального комплексу, придбаного в рамках реалізації проекту районної ради “Електронне врядування – на службу громаді”, учасників навчання було ознайомлено з сайтами міжнародних та українських організацій, через які оголошуються різноманітні проекти та конкурси; аплікаційною формою вищеназваного конкурсу, а також вимогами щодо подання власних проектів на цей та інші конкурси.

Керівники навчальних закладів отримали методичні матеріали щодо створення громадських організацій та проведення оголошеного Міжнародним Фондом “Відродження” конкурсу з підтримки дошкільного навчання.



Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 555
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: