Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Ericsson побудує найшвидшу в світі HSPA - мережу



Ericsson побудує найшвидшу в світі HSPA - мережу

Про створення "найшвидшої у світі HSPA-мережі" домовилися компанія Ericsson і оператор мобільного зв'язку третього покоління 3 Scandinavia.

Ericsson побудує найшвидшу в світі HSPA - мережу


HSPA (High Speed Packet Access) являє собою технологію бездротового широкосмугового радіозв'язку, яка використовує пакетну передачу даних і яка є надбудовою до мобільних мереж WCDMA, UMTS. Майже 200 операторів в 80 країнах експлуатують комерційні мережі HSPA в даний час.

Протягом трирічного періоду Ericsson, згідно з контрактом, займеться модернізацією наявної мережевої інфраструктури 3 Scandinavia з використанням технології HSPA Evolution. Її пропускна здатність на початковому етапі буде збільшена з 21 до 42 мегабіт в секунду, а потім доведена до 84 мегабіт в секунду.

Таким чином, буде розгорнута перша в світі HSPA-мережа, що забезпечує таку високу швидкість передачі даних. Слідом за цим мобільні абоненти в Данії та Швеції зможуть повною мірою скористатися усіма перевагами таких інтернет-сервісів, як соціальні мережі, онлайнові ігри та відеоконференції.

Окрім іншого, Ericsson побудує нову мережу радіодоступу WCDMA, HSPA в частотному діапазоні 900 мегагерц і поставить оптоволоконну і радіорелейний транзитні IP-мережі та супутні послуги. Початок реалізації проекту заплановано на поточний квартал.



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 0 Переглядів 446
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: