Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » В Хмельницькому змінюються маршрути руху тролейбусів

В Хмельницькому змінюються маршрути руху тролейбусів

В Хмельницькому змінюються маршрути руху тролейбусів

Враховуючи чисельні звернення хмельничан та для оптимізації пасажиропотоку на маршрутах міста Хмельницького, а також для забезпечення якісного надання послуг з пасажироперевезення управлінням транспорту та зв'язку спільно з Хмельницьким комунальним підприємством "Електротранс" запроваджуються зміни у маршутах тролейбусів.

З 11 грудня 2010 року продовжуються маршрути № 7, 7А "Завод "Катіон" - вул. Довженка" (до кінцевої зупинки в мікрорайоні Ракове)

З 11 грудня 2010 року відкривається новий маршрут № 16А "Виробниче об'єднання "Алмаз" – завод "Катіон", який курсуватиме по вул. Львівське шосе (за напрямком: вул. Курчатова, Проскурівського підпілля, Кам'янецька, Львівське шосе і у зворотному напрямку: вул. Львівське шосе, Кам'янецька, Подільська, Соборна, Примакова, Кам'янецька, Проскурівського підпілля, Курчатова).

З 13 грудня 2010 року відкривається новий маршрут № 8А "Виробниче об'єднання "Алмаз" – Озерна" (курсуватиме по вул. Курчатова, Проскурівського Підпілля, Кам'янецька, Подільська, Соборна, Примакова, Кам'янецька, маршала Рибалка, пр. Миру, Панаса Мирного і у зворотному напрямку: маршала Рибалка, Кам'янецька, Проскурівського підпілля)

З 13 грудня 2010 року закриваються тролейбусні маршрути № 4 та № 6.

УВІП
джерело: www.proskurov.info



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 91
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: