Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » Спалахнув голубий вогник у c. Малі Пузирках



Спалахнув голубий вогник у c. Малі Пузирках

Спалахнув голубий вогник у c. Малі Пузирках

Село Малі Пузирки розташоване в мальовничій місцевості далеко від райцентру. І Роки незалежності були важкими для сідьчан. Агроформування розпалось, і тільки з приходом інвестора воно відновилось з новою назвою. Не вірили жителі, що в їхні оселі буде підведено газ . Мрії і сподівання нарешті здійснилися: 27 серпня в селі М.Пузирки біля приміщення ФАПу відбулося радісне свято - символічне запалення голубого вогника.

Хвилювався Ледянський сільський голова Василь Чорнобай, але зумів у своєму виступі висловити щиру вдячність усім, хто здійснив багаторічну надію сільчан.
Здається, нещодавно збиралися ми в сільському клубі, з ініціативи жителів села, директора Красилівської філії АТ «Хмельницькгаз» Василя Семенюка схвалити ризиковане рішення про підведення природного газу в с.М.Пузирки. Було створено ініціативну групу, яку очолив Вадим Ковальчук. Розпочалась нелегка робота. Дуже добре, що нас підтримали РДА, районна рада. Висловлюємо щиру вдячність депутату обласної ради Васи¬лю Шуляку, адже саме він вирішив завершити газифікацію Красилівщини і успішно втілював затверджену на сесії районної ради Програму.


На будівництво підвідного газопроводу довжиною 7 км кошти в сумі 1250 тис.грн. виділило ВАТ«Хмельницькгаз» , колишній керівник якого Михайло Корнєєв і нинішній Валентин Вольський завжди знаходили можливість допомогти людям. Велику суму коштів внесли жителі.

Будівництво газових мереж проводили працівники Волочиської (директор Володимир Пожалюк та Красилівської (Василь Семенюк) філій.
Висловлюємо подяку генеральному директору ТОВ «Лан» , депутатові обласної ради Вадиму Лейві, директору ТОВ «Случ Агропром» Леоніду Загаєвському за велику матеріальну допомогу, -сказав Василь Чорнобай.

Керівникам району, шановним гостям вдячні мешканці села піднесли запашні короваї. На святі виступив депутат обласної ради Василь Шуляк. Він зокрема сказав:
Василь Шуляк
Вітаю вас зі святом! Хочу подякувати всім жителям, керівникам господарства, сільської ради, які запросили мене на свято. Дійство нинішнє можна охарактеризувати такими словами, що разом з підведенням газу в с.М.Пузирки прийшла цивілізація. Я не розумію тих політиків, які говорять, що газ у селі не потрібний і що газифікація сіл - помилка. У такій ситуації я кажу інше, а ті, хто такі слова говорить, їхні діти живуть у М.Пузирках, опалюють хати торфом, дровами? Звичайно, ні!
Я сердечно вітаю з прекрасним святом, великою радісною подією. Хочу, щоб ви жили тут довго і в достатках. М.Пузирки дев'яте село, куди надійшов газ за Районною програмою і передбачалось завершити повністю газифікацію району в цьому році. Але чи буде так чи ні побачимо.


Зичу вам добра, благополуччя, щоб пам'ятали тих,хто долучався до цього. Ми разом зробили це чудове свято.

З гарними словами, щирими вітаннями до жителів села звернулися заступник голови районної ради Любов Якушева, т.в.о. першого заступника голови РДА Віктор Ящук, головний інженер Красилівсьої філії АТ «Хмельницькгаз» Володимир Соколик, голова ініціативної групи з підведення газу Вадим Ковальчук, генеральний директор ТОВ «Лан», депутат обласної ради Вадим Лейві.

Від імені всіх жителів села виступила вчитель початкових класів Любов Ковальчук:
- Наше свято співпало з Днем незалежності, і воно відбулось тільки завдяки злагодженій співпраці причетних до підведення газу. Я особисто не знала керівника району Василя Шуляка, але сьогодні побачила, почула і хочу від сільчан низько вклонитися і подякувати за добро і благополуччя.
Заступник голови районної ради Любов Якушева, т.в.о. першого заступника голови РДА Віктор Ящук вручили Грамоту районної ради і РДА голові ініціативної групи Вадиму Ковальчуку.

Настала найурочистіша мить свята. Депутат обласної ради Василь Шуляк і двоє найменших мешканців села Олександр і Юрій Пасєки запалили символічний факел . Настоятель місцевого храму отець Василій освятив газові мережі і побажав віруючим бути обережними, берегти життя.

Задушевними словами, мелодіями, піснями, гуморесками порадували жителів духовий оркестр, учасники художньої самодіяльності та ведуча свята Євгенія Сич з районного Будинку культури.

Василь ЧЕРНОВ. Фото автора.
"Спалахнув голубий вогник у М.Пузирках"
Красилівський вісник, №70-71 (4 вересня 2009)
Теги район



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1228
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: