Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Презентація «Нової України»



Презентація «Нової України»

11 вересня лідер « Громадянського руху « Нова Україна », академік НАН України Володимир Семиноженко відвідав місто Хмельницький, де презентував новий рух.

«Громадянський рух «Нова Україна» започатковано 5 березня 2009 року. Ініціаторами його створення виступили представники Громадсько-політичного об'єднання « Український форум », Всеукраїнської громадської організації « Сила і Честь », яка вперше об'єднала ветеранів усіх силових та правоохоронних структур; інших суспільних організацій, політичних партій, наукових, і ділових кіл. До складу організаційного комітету « Нової України » входять перший віце-прем'єр-міністр України (2002-2005 рр., 2006-2007 рр.) Микола Азаров, голова СБУ (2003-2005 рр.) Ігор Смешко, голова Українського фонду культури, письменник Борис Олійник, міністр закордонних справ України (1990— 1994 рр., 2000-2003 рр.) Анатолій Зленко та інші досвідчені політики й відомі громадські діячі. Сьогодні місцеві осередки «Нової України» є в більшості областей України.

Учасники Громадянського руху впевнені, що єдиний спосіб подолати економічну та політичну кризу в державі й оновити владу — повернути виборам їхній народний статус. Вони пропонують конкретний механізм, як це зробити. «Нова Україна» створює Всенародний Громадянський блок для участі у виборах до Верховної Ради та місцевих рад. Від Громадянського блоку до влади прийде команда професійних, досвідчених і чесних людей, людей, які готові служити державі, а не 3-4 політико-фінансовим групам.

Володимир Семиноженко, лідер «Нової України» провів прес-конференцію для журналістів ЗМІ області. Він сказав, «Результат президентських виборів вже відомий. Новим президентом України стане Віктор Яну-кович або, що менш ймовірно, Юлія Тимошенко. За великим рахунком, ніякої різниці, хто саме посяде президентське крісло. Адже вони - кандидати не від українського народу, а від своїх партій. А в цих партіях—менш ніж 1% громадян. Решта 99% українців будуть вимушені просто змиритися з таким вибором. Але президентська кампанія - це далеко не кінець історії. Основна боротьба за владу розгортатиметься пізніше, на виборах до парламенту та місцевих рад. Цей історичний шанс не можна втратити. Громадянське суспільство має виступити на виборах єдиною силою - Громадянським блоком».

У «Нової України» є план перетворення країни - Національна стратегія розвитку « Україна-2015 ». В її підготовці протягом останніх двох років взяли участь тисячі спеціалістів, вчених, громадських діячів зі всіх регіонів країни. Майбутнє України - не в руках політичних партій, а в руках громадянського суспільства.
Учасники руху переконані, що доля України вирішується саме на місцях, де живуть талановиті, працелюбні, порядні люди - справжні патріоти своєї держави. Якщо зміняться регіони - зміниться й уся країна.

Україна потребує зусиль кожного. Країна стане сильною!

Володимир Семиноженко конкретно відповів на численні запитання журналістів.


Василь ЧЕРНОВ.
Красилівський вісник, №74-75 (18 вересня 2009року)
Теги україна


Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 695
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: