Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Невідомі в медичних масках грабують донецькі банки

Невідомі в медичних масках грабують донецькі банки

Невідомі в медичних масках грабують донецькі банки 2 невідомих у медичних масках зі зброєю невстановленого зразка 11 листопада пограбували донецькі відділення банку "Фінанси та Кредит" і "Правекс-Банку".


Як повідомляють у МВС, 11 листопада о 10:07 до чергової частини Київського райвідділу міліції Донецька надійшло повідомлення про напад на відділення банку "Фінанси та Кредит" на вулиці Університетській.

Двоє невідомих у марлевих медичних масках увійшли до приміщення банку. Зробивши два постріли в повітря, вони змусили всіх присутніх лягти на підлогу, заволоділи грошима й зникли.

Того ж дня о 10:30 надійшло повідомлення про аналогічний напад на відділення "Правекс-Банку", розташованому на проспекті Панфілова. Зловмисники були в таких самих медичних масках. Як зазначають в МВС, за прикметами вони схожі на підозрюваних у пограбуванні банку "Фінанси та Кредит".

Грабіжники також зробили 2 постріли в повітря, заволоділи грошима й зникли на автомобілі зеленого кольору. Обидва відділення банків не були оснащені системами відеоспостереження.

Серед відвідувачів і персоналу банку потерпілих немає. Сума викрадених коштів з'ясовується. На місцях обох подій працюють експерти й слідчо-оперативні групи.

Правоохоронці наводять прикмети зловмисників. Зріст одного з нападників - 180-185 см, був одягнений у плащ зеленого кольору, мав велику спортивну сумку через плече.

Зріст другого розшукуваного 176-178 см, був одягнений у камуфляжну куртку сірого кольору з каптуром, чорні штани, у руках тримав чорну спортивну сумку.

Обидва були в жовтих масках, можливо медичних.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 197
Спонсорська реклама
загрузка...
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: