Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Фоторепортаж » Автомобілі » «Хамер» не пропустив «Порше»

«Хамер» не пропустив «Порше»

У центрі Київа на розі вулиць Шовковичної та Інститутської стаплося ДТП. Дорогу не поділили дві елітні іномарки. Помаранчевий "Хаммер" і чорний "Порш Кайен" у результаті свого зіткнення ледь не рознесли все навколо перехрестя, жертвою пригоди ледь не став пост ДАІ.

За словами водія Порше, він рухався по вулиці Шовковичній, яка є другорядною. "Коли я під'їхав до перехрестя, горіло зелене світло, і я продовжив рух, але тут збоку на мене налетіла машина", - розповів водій.

За правилами руху, "Хаммер" повинен був його пропустити, але не зробив цього. Чому, поки з'ясовується.

Удар від зіткнення двох машин був такий, що вони розлетілися в різні боки. Порше мало не врізався в дерево, а Хаммер, зносячи стовпи і огороджувальні клумби, зупинився в декількох сантиметрах від будки поста ДАІ. На щастя, ніхто не постраждав: водії обох іномарок відбулися легким переляком. Хоча очевидці говорять, що їх швидкість була досить великою.

















Нагадаємо, в ніч з 3 на 4 липня, під Київом сталося ДТП, в результаті якого постраждали 6 чоловік. Як повідомлялося, Фольксваген Гольф їхав з Вишневого в бік Кільцевої дороги. За словами свідків, рухався він на дуже великій швидкості, в результаті чого врізвся в автобусну зупинку і обвалив її на людей.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 127
Спонсорська реклама
загрузка...
Самі красиві автомобільні фото - машини, мотоцикли та дівчата на них

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: