Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Через три дні після удару блискавки у хлопчика зажили опіки



Через три дні після удару блискавки у хлопчика зажили опіки

Чудеса відбуваються поряд з нами - доведено хлопчиком з Львівської області. У хлопчини потрапив прямий удар блискавки, але він залишився живий. Навіть більше того, за невеликий час після події хлопчик себе добре почуває і радіє життю. Тепер він став вже справжньою місцевою легендою, але надлюдські здібності у Юри поки не з'явилися, про що хлопчина дуже шкодує.

Сталося все під час грози. Хлопці гралися на вулиці, а коли почався дощ, вирішили сховатися в недобудованому будинку. Там одного з хлопчиків і наздогнала блискавка.
- Спочатку нас почало сильно трясти, прямо, як землетрус почалося. Ми так і подумали спочатку. Потім з Ромкою обернулися, і бачимо, він вже лежить. Біля нього дуже сильно пахло горілим, і він чорним був, гарячим. Штани порвані, телефон розбитий, волосся обгоріли, - говорить друг Юрія Михайло.

У перші хвилини хлопці навіть не додумалися перевірити, чи є пульс у їхнього товариша. Кажуть, було дуже страшно торкатися до нерухомого і чорному тілу. Діти могли тільки кричати, поки їх не почули сусіди.

- Я питаю - що сталося? А він каже - твого малого вдарила блискавка. Я, як стояла, так і впала. Вже потім прибігла сільська медсестра і каже - не плач, він живий, - згадує мати потерпілого Наталія.

- Коли я приїхав, він був уже у важкому стані. Ми його відразу ж підключили і, відповідно, доставили в реанімацію. Вхід у нього був на рівні грудей і на рівні пахової області. Вихід - в області правої стопи, - пояснює фельдшер Іван Старко.

Доктора цей випадок називають дивом. Адже після удару блискавки в груди виживають одиниці. Вже зараз відомо, що блискавку притягнув мобільний телефон у кишені хлопчика. Пристрій був виключений, але, кажуть фахівці, навіть у такому стані випромінював, так звані, ультрафіолетові промені.

Сліди від опіків на тілі Юрія пройшли через три дні. У селі це теж вважають дивом. А ось товариш хлопчика, якого розряд ледь торкнувся, ще довго відчував біль у тілі. Зараз Юрій себе добре почуває. У хлопчика тепер одна проблема - де взяти новий телефон.

за матеріалами: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 253
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: