Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Дільничний і сільський голова до смерті забили людини - стверджують хмельницькі селяни



Дільничний і сільський голова до смерті забили людини - стверджують хмельницькі селяни



В одному з сіл Хмельницької області обурені люди проводять акції протесту. Вимоги у них прості і чіткі - притягнути до відповідальності місцевого дільничного та сільського голову. Місцеві жителі стверджують, що ці двоє чоловіків так побили їх сусіда, що той потім помер у лікарні. Самі обвинувачені все заперечують.

Трагедія сталася в звичайні день. Місцеві жителі кажуть, що загиблий покликав своїх товаришів, щоб ті допомогли йому рубати дрова. І на очах у друзів посварився з мамою.
- Він відібрав у неї сапку і гнав у будинок. Було дуже жарко, а в неї тиск високий, тому він не хотів, щоб вона працювала на городі. А та Інна почула, що вони лаються, і зателефонувала голові сільради, - каже учасниця акції протесту Ольга Варфоломєєва.

- Я його попросила: Толя, пусти маму. А він не пустив. Я зателефонувала голові сільради й кажу: прийдіть, тому, що він знову напився, - пояснює свої дії сусідка Інна, яка викликала чиновника.

Деякі сусіди кажуть, що своїми очима бачили, як голова сільради прийшов з двома правоохоронцями. А потім він і дільничний почали бити чоловіка. Кажуть, що чиновник лупив загиблого палицею, а дільничний - ногами. Самі ж обвинувачені селянами все заперечують, мовляв, тільки проводили виховну бесіду. Чиновник сказав, що поняття не має, від чого чоловік після їх бесіди потрапив до лікарні. А два міліціонери розповіли, що знайшли чоловіка за будинком, він там якраз випивав зі своїм товаришем. Вони його попередили, щоб він не пив, провели виховну бесіду, і навіть пальцем не чіпали.

Районна влада не поспішають виконувати вимоги учасників акції протесту і знімати сільського голову. Кажуть - все вирішить суд. Міліцейське керівництво запевняє, що, незважаючи на те, що службова перевірка ще не закінчилася, дільничні більше не будуть працювати в цьому селі. А якщо їх провину доведуть, то діям трьох чоловіків буде дана відповідна правова оцінка.

Самі селяни бояться, що це справа не дійде до суду. Свідки події вже сильно залякані, а чоловік, який був поруч із загиблим, взагалі кудись виїхав. Навіть мати Анатолія вже не розповідає про ті події.

За висновками судмедекспертів районних, чоловік помер від нариву і крововиливу в мозок. Це сталося через випадкового падіння на рівну поверхню. Але прокоментувати діагноз ніхто не зміг - всі пішли у відпустку. Головлікаря та його заступника теж не виявилося на місці. А ось лікаря з реанімації не згодні з висновками своїх колег.

- Коли він до нас поступив, сказали що впав. Але на голові була травма, яка не дуже на це схожа. Він поступив у важкому стані, у комі. На обличчі був досить великий синець. Це від удару. Якщо б це було падіння з висоти, то були б і інші пошкодження, - каже завідувач відділу анестезіології та інтенсивної терапії Анатолій Бріндак.

Селяни вимагають ексгумації та справедливих висновків експертизи. Люди обіцяють, що якщо міліціонерів і сільського голову не покарають, вони заблокують роботу районної влади, міліції та прокуратури. Правоохоронці стверджують, що винні будуть накази тільки тоді, коли доведуть їхню причетність до загибелі чоловіка.



за матеріалами kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 295
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: