Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Восьмирічного хлопчика занесли до списку терористів



Восьмирічного хлопчика занесли до списку терористів

Батьки восьмирічного Майкла Хікса зі штату Нью-Джерсі поскаржилися на підвищену увагу служб безпеки до дитини.

Восьмирічного хлопчика занесли до списку терористів
Ім’я восьмирічного Майкла Хікса, вочевидь, збігається з ім’ям терориста або небезпечного злочинця, тому дитину кожен раз перевіряють в аеропортах.

За їхніми словами, протягом останніх шести років хлопчика обшукують в аеропорту практично під час кожної сімейної поїздки.

Імовірно, ім'я та прізвище Майкла збігаються з даними якогось підозрюваного в зв'язках зі злочинним світом або терористичними угрупованнями. Перший раз дитина піддала особливій перевірці у дворічному віці, при цьому співробітники аеропорту пояснили батькам, що ім'я хлопчика було "в списку".

При цьому офіційно в подібні списки не можуть включатися імена дітей. Сам хлопчик, як стверджує його мати, дуже засмучується через додаткові перевірки, тим більше, що вони призводять до затримок посадки в літак, через які сім'ї Хікс не вдається отримати місця поруч у салоні.

Хікс вже заснували групу в соціальній мережі Facebook, що закликає виключити їх сина зі списку. Батьки ведуть переговори з представниками Міністерства національної безпеки, але поки що їх лише попросили заповнити кілька форм з інформацією про хлопчика.

Зазначимо, що Майкл є не єдиною жертвою подібних процедур: з проханнями прибрати їх зі списків спецслужб до міністерства звернулися понад 80 тисяч людей.


Автор Maksimum Коментарів 0 Переглядів 780
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: