Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » На Хмельниччині від алкогольного отруєння померло немовля



На Хмельниччині від алкогольного отруєння померло немовля



У Городоцькому районі 50-річний чоловік вирішив заспокоїти свого внука … горілкою. Від випитого алкоголю восьмимісячний малюк заснув і більше не прокинувся.

Хлопчика народила 17-річна дівчина з багатодітної родини. Сама вона навчалася в обласному центрі, додому приїжджала тільки у вихідні, а сином опікувалися її ще молоді батьки.
Того дня зранку на зміну «заступила» неповнолітня тітка хлопчика, школярка, коли ж зібралася до школи, відповідальну місію з догляду за немовлям передала батькові, дідусю хлопчика.

Чоловік роботи не мав, перебивався випадковими заробітками. У першій половині дня він відносив односельцю рукавиці, які пошив на його замовлення. Там з ним «розрахувалися» і смачним обідом, і із собою на дорогу дали. Як стверджують домашні, за чоловіком не водилося слави пиятика, хоч за можливості він міг пропустити келишок. Після частування у товариша, чоловік трохи проспався та й взявся бавити онука. А той, як на біду, все плакав та плакав, ймовірно, через зубний біль. Пізніше чоловік пригадував, що, швидше за все, переплутав склянки — замість води дав напитися малому горілки, налитої з відкоркованої пляшки.

Тим, що немовля довго спить, стурбувалася його мати, яка надвечір приїхала з навчання на вихідні. Нахилившись над дитиною, жахнулася, хлопчик уже захолов та вкрився трупними плямами. Судмедексперти встановили, що дитина померла від отруєння алкоголем, вміст якого у крові немовля склав 1,7 проміле, що для дорослої людини є середнім ступенем алкогольного сп’яніння.

Наразі справа про ненавмисне вбивство дитини розглядається у суді. Згідно статті 119 ККУ, недбайливому дідусю загрожує від 5 до 7 років позбавлення волі. Окрім того, — довічний біль через власноруч загублене життя свого нащадка.

Юлія Гринь

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

джерело: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 673
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: