Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Київська кішка-рекордсмен важить майже 20 кілограм



Київська кішка-рекордсмен важить майже 20 кілограм



В конкурсі на найтовстішого кота України з'явився новий, вже третій учасник — 7-річна кішка Аліса. До світового рекорду вона не дотягує всього 1 кілограм!

Алісу подарували на день народження господині Тетяні ще 2-місячним котеням. З тих пір вона - повноправний член сім'ї. Суттєво товстіти кішечка почала років у 5. Але оскільки відчувала себе добре, то до лікарів її не возили.

«Їсть Аліса небагато — вранці і увечері. Будить мене о 7 годині — лапою двері відчиняє в спальню, входить і починає по поручнях дивана ходити і м’явкати - їсти просить», — розказує матір господині Тамара Григорівна.

Аліса любить котячий корм і маслини, а також фрукти — кавун, диню, хурму. Господарі дають їй і спеціальні котячі вітаміни - після того, як ветеринар сказав, що у неї слабка печінка. Незважаючи на свою вагу, Аліса дуже рухома — ганяє по квартирі і охоче стрибає на меблі. «Довелося навіть переклеїти шпалери в коридорі. А то вона там кігтями все пообдирала, коли бігала», - говорить Тамара Григорівна.

На вулицю Аліса не виходить, зате на балконі у неї свій наглядовий пункт - високий табурет, з якого кішка любить оглядати те, що відбувається у дворі. Також Аліса із задоволенням дивиться разом з жінками телевізор. «Характер у неї доброзичливий і слухняний - вона знає команди «не можна» і «їсти», але на чужих може і пошипіти»- розказала Тамара Григорівна.

Київська кішка-рекордсмен важить майже 20 кілограм


Київська кішка-рекордсмен важить майже 20 кілограм



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 1 Переглядів 856
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу
#1 написав: AkYLA (20 грудня 2009 20:42)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
ого як ссобака wassat


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: