Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Відбір у телевізійне шоу "Україна має талант" у м. Хмельницькому



Відбір у телевізійне шоу "Україна має талант" у м. Хмельницькому



Україна має талант!
Талант-шоу «Україна має талант!» - Аналог відомого американського шоу America's got talent ( «В Америці є таланти»), яке виходить на каналах американської мережі NBC з червня 2006 року.

Через рік вийшли в ефір британська, німецька і австралійська версії. Всього ж більше десяти країн підхопили естафету і відшукали таланти в своїй країні.

Учасником проекту може стати кожен, вік та місце проживання значення не мають. Єдина і головна умова шоу - учасник повинен бути, безумовно, талановитим. Він може бути співаком, ілюзіоністом, гімнастом, силачем, приборкувачем морських свинок або отруйних змій, муркають, танцюристом, звукоімітатором. А може ходити босоніж по битому склу, читати думки, стр [...цензура...] и вище за всіх. Одним словом, будь-яка людина, що володіє незвичайним талантом, має шанс продемонструвати своє мистецтво публіці і стати знаменитим. Якщо, звичайно, він вміє робити щось краще за інших.

На сьогоднішній день вже пройшли предкастінгі в 24 містах України. Організаторам шоу довелося переглянути кілька тисяч номерів. Зараз же перед ними стоїть непростий вибір - відібрати найкращі номери для телевізійних кастингів, серед яких журі визначить 40 кращих талантів, які будуть боротися за звання самого талановитого людини України і приз в 1 000 000 грн.

Провідною нового шоу «Україна має талант!» Стала відома телеведуча Оксана Марченко. «Зараз цей проект захопив мене цілком, і він у стократ цікавіше багатьох проектів, і, думаю, глядачі в цьому переконаються, коли побачать його в ефірі СТБ», - зізналася Оксана.

Варто відзначити, що першим переможцем America's got talent стала 11-річна Бьянка Райан, яка відразу після участі в шоу, підписала контракт з Columbia Records (Sony BMG). А вже в грудні того ж року записала дебютний альбом з назвою «Bianca Ryan». Сьогодні 13-річна дівчинка активно займається своєю сольною кар'єрою.

Переможці шоу в інших країнах:

Австралія: Tom Burlinson (співак)

Америка: Bianca Ryan (співачка)

Англія: Paul Potts (оперний співак)

Угорщина: Utasi Arpad (комік)

Німеччина: Ricardo Marinello (співак)

Греція: Christos Zacharopoulos (співак)




























Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 4113
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: