Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 22 лютого - Міжнародний день підтримки жертв злочинів



22 лютого - Міжнародний день підтримки жертв злочинів

Що за день? 22 лютого 2009
22 лютого - Міжнародний день підтримки жертв злочинів 22 лютого 1990 року уряд Англії опублікував «Хартію жертв злочинів». З тих пір в усьому цивілізованому і демократичному світі відзначають день підтримки жертв злочинів.

Проблема соціальної реабілітації жертв злочинів почала хвилювати співтовариство в кінці минулого століття. У вересні 1985 року сьомий конгрес ООН з попередження злочинності та поводження з правопорушниками затвердив Декларацію основних принципів правосуддя для жертв злочинів та зловживання владою. 29 листопада 1985 року Генеральна Асамблея ООН прийняла цю декларацію, вперше розробивши універсальні принципи підтримки і захисту жертв злочинів та зловживань владою.

Зараз у ряді країн прийняті і діють закони, спрямовані на захист потерпілих від кримінальних дій, їх соціальну реабілітацію, компенсацію матеріальної та моральної шкоди. У світі діє до 200 програм допомоги потерпілим від злочинів. Починаючи від програм допомоги потерпілим від сексуального насильства і закінчуючи муніципальними службами прибиральників місць вчинення злочинів і слюсарів, безкоштовно вставляються замки і ремонтують вхідні двері при квартирній крадіжці. Такі програми реально допомагають людям впоратися зі стресом, вийти з кризи, нарешті, просто надають матеріальну допомогу і моральну підтримку.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 693
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: