Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Вдень - торговельні агенти, вночі - грабіжники - у Хмельницькій області піймали банду



Вдень - торговельні агенти, вночі - грабіжники - у Хмельницькій області піймали банду

Нерідко нальотчики поєднують кілька професій, щоб під час легального заробітку доглянути собі майбутніх жертв. А вже після трудового дня навідуються до своїх жертв із зброєю. Так діяли і четверо молодиків з Хмельницької області. Хоча не можна сказати, що хлопці працювали чесно - вдень вони нахабно тицяєш пенсіонерам непотрібне барахло.

Останнім часом у Хмельницькій області додалося заяв про пограбування. Почерком у всіх злочинів був схожий - грабіжники вибивали двері і вдиралися у будинок або проникали в приміщення, розбиваючи вікно. Всі жертви ненароком згадували, що вдень до них приходили торгові агенти, пропонуючи різний сміття. Варто згадати, що хлопці самі вигадали собі фірму, купували дрібнички на ринку в обласному центрі, а потім їхали продавати у віддалені села. І, наприклад, набір виделок, годинники і машинка для стрижки обходилися молодикам у гривень 90, а пенсіонерам вони продавали, мінімум, за сто п'ятдесят. Крім того, хлопці пояснювали, що платять люди тільки за вилки, а решта йде у подарунок. Можна додати, що охочих прикупити барахло завжди вистачало.
Але у хлопців була й інша задача. Вони доглядали собі жертв на ніч. Уважно оглядали будинок, і вибирали виключно самотніх людей похилого віку, які не зможуть дати бандитам здачі. Вже ввечері молодики поверталися, але вже не з китайськими годинами, а в масках і рукавичках. Вривалися в житло і вимагали віддати всі матеріальні цінності. Не гребували грабіжники навіть тим дешевим барахлом, яке продавали самі. Все награбоване кримінальний квартет витрачав на алкоголь, дівчаток і наркотики. Ватажок банди вже встиг спробувати тюремної баланди, а ось у трьох його подільників ще все попереду, адже тепер загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

за матеріалами: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 621
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: