Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Юлію Тимошенко викликали до Генеральної Прокуратури



Юлію Тимошенко викликали до Генеральної Прокуратури

Слова лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що на суддів Конституційного суду чинять тиск, і їм намагаються дати хабар, схоже, зараз перевіряються. Принаймні, намір з'ясувати, чи мають настільки гучні заяви якесь підтвердження, озвучив нещодавно глава МВС Анатолій Могильов. А 6 квітня сама Тимошенко заявила на брифінгу про те, що її викликали до Генпрокуратури.

Юлія Володимирівна впевнена, що викликали її саме з приводу корупції в Конституційному суді. Причому, не забула згадати, що повістку в ГПУ їй вручили на Великдень. На думку Тимошенко, так її намагаються залякати.

- Я хочу сказати пану Януковичу і підпорядкованої йому Генпрокуратурі, що мене за всі ці роки, коли Кучма працював і викручував руки, поки всі його прихильники намагалися всю мою родину принизити і репресувати, я хочу сказати, що Янукович ще не вийшов політичним зростанням разом зі всій своїй кавалерією, щоб мене лякати, - підкреслила глава БЮТ. - Я вже давно лякані і давно цих хлопців не боюся, тому всі посили від ГПУ так і залишаються їх системою репресій.

Юлія Володимирівна запевнила публіку в тому, що не збирається ухилятися від порядку і в ГПУ з'явиться. При цьому вона має намір розмовляти з слідчими «чітко і відверто» і обіцяє не впадати в політичну паніку.

Тим часом, в Генеральній прокуратурі не коментують заяву Тимошенко.

- Якщо Юлії Володимирівні захотілося розповісти про те, що її викликали - будь ласка, це її право, - сказав глава прес-служби ГПУ Юрій Бойченко. - А Генеральна прокуратура не має права коментувати або анонсувати виклики громадян. Тому навіть те, спрямована Тимошенко до суду або немає, ми розповісти не можемо.

Дійсно, якщо б ГПУ оприлюднила подібну інформацію, і людина, про який йде мова, вважав би, що його права якимсь чином порушені, подібна заява напевно закінчилося б судовим позовом проти ГПУ. Тому залишається лише чекати, що Тимошенко вирішить розповісти народу після свого візиту в ГПУ, якщо такий відбудеться.

За матеріалами: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 550
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: