Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Internet-барахолка » Відео » Дакар-2010 - перші жертви спорту



Дакар-2010 - перші жертви спорту



Святковий старт ралі-рейду "Дакар" затьмарила трагедія. Неподалік від аргентинського міста Ріо-Куарто джип німця Мірко Шультіса вилетів з траси і врізався у натовп. Від травм голови, живота і тазу в лікарні померла 28-річна жінка. Ще чотири людини, серед яких дев'ятирічний хлопчик, потрапили в госпіталь. Офіційний представник організаторів ралі заявив, що вини гонщика у трагедії немає - глядачі стояли в забороненому місці. Хоча аргентинські ЗМІ повідомляють, що вболівальники перебували на своїй приватній території, де заборонити перебувати їм ніхто не мав права.


Ралі "Дакар", яке переїхало в минулому році з Африки до Аргентини і Чилі, - залишається одним з найнебезпечніших спортивних змагань. Рік тому тут спочатку загинув мотогонщик Паскаль Террі, і потім ще дві людини - під час зіткнення вантажівок. Всього ж за тридцять років свого існування "Дакар" забрав життя більше 50 чоловік ...


Ще одна неприємність в перший день перегонів - погода. Через повінь на деяких ділянках маршруту неможливо було проїхати через ріки. Тож організаторам довелося скоротити дистанцію до 168 кілометрів для мотоциклів і квадроциклів (планувалося 219 км) і до 199 км для автомобілів і вантажівок (планувався 251 км).


"Те, що ділянка виявився укорочений, було в повній мірі компенсовано страшною спекою. Але команда впоралася з усіма складнощами шляху і готова до подальших випробувань", - каже пілот нашої команди Sixt Ukraine Вадим Нестерчук, який ганяє на "Мітсубісі". Старт Нестерчука вийшов не дуже вдалим - 112-е місце (128 учасників) та півторагодинне відставання від лідера Хуана Роми з Іспанії.


У заліку вантажівок екіпаж української команди Sixt Ukraine (їдуть на "Мерседесі") на чолі з французьким пілотом Марко Піяна, фінішував сорокових - одну годину і 23 хвилини відставання від КамАЗа росіянина Володимира Чагіна. До речі, для Чагіна це вже 48 перемога за 20 років часток в "Дакарі".


Згорів МОТОЦИКЛ. Залік мотоциклістів після першого етапу очолив іспанець Давид Касто. Народжений в Україні, але що виступає під прапором Казахстану, Вадим Притуляк - 24-й. До речі, гонки мотоциклів почалися з курйозу. Спочатку не пощастило аргентинському байкеру Хавье Піцціліто. Під'їжджаючи до стартових воріт, у нього загорівся мотоцикл. На щастя, крім залізного коня, ніхто не постраждав.


А ось канадський гонщик Дональд Хаттон постраждав через неуважність. Проїхавши 75 кілометрів, Хаттон схаменувся, що забув карту маршруту. Довелося канадці повертатися на базу і заново починати свій шлях. У підсумку до фінішу Хаттон добрався лише 133-м з 150 учасників, відставши від переможця на 52 хвилини.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 3 Переглядів 721
Спонсорська реклама
Смотреть відео online безплатно, без реєстрації та смс
#1 написав: AkYLA (12 січня 2010 22:35)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
а українці теж участвують?


--------------------------
#2 написав: Fed (12 січня 2010 22:59)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375
хз, русскі теж є)))


--------------------------
#3 написав: Maksimum (14 січня 2010 18:50)
Фото

Журналісти
Коментарів: 117
Публікацій: 131
так, в наших по - моєму оранжевий mitsubishi

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: