Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » На Красилівщині легковушка зіткнулася лоб у лоб із мікроавтобусом: 5(+1) загиблих (є ВІДЕО + ФОТО)



На Красилівщині легковушка зіткнулася лоб у лоб із мікроавтобусом: 5(+1) загиблих (є ВІДЕО + ФОТО)

На Красилівщині легковушка зіткнулася лоб у лоб із мікроавтобусом: 5(+1) загиблих (є ВІДЕО + ФОТО) Як повідомляє прес-служба МНС , вчора о 09:30 біля села Чепелівка Красилівського району Хмельницької обл., на автошляху Теофіполь – Красилів водій легкового автомобіля Dacia виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з рейсовим мікроавтобусом Renault.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 5 людей , із них одна дитина 2008 р.н. , та 9 людей із травмами різних ступенів важкості доставлені до райлікарні. На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС. Правоохоронними органами проводиться розслідування.

Всього за добу на території країни зареєстровані 127 автоаварій, в яких загинули 18 людей, і травмовані 184 людини.


ВІДЕО.
(запис із програми "Надзвичайні Новини" (22.06.2009 19:30). Якість - CamRip )
ЗАВАНТАЖИТИ ВІДЕО можна за наступним посиланням: СКАЧАТИ


====================
Сьогодні стало відомо, що кількусть жерв збільшилася: помер(ла) ще один(одна) постраждалий(ла) в реанімації.


====================
http://kriminal.tv/news/dtp/2306dtp.html
В ДТП на Хмельнитчине пострадало 14 человек. В результате лобового столкновения легкового автомобиля «Дачиа» с рейсовым автобусом «Рено» погибло пять человек, среди которых 10-тимесячный ребенок. Еще девять пострадавших с различными степенями тяжести доставлены в Красиловскую районную больницу. По невыясненным пока причинам водитель легковушки потерял управление и выехал на встречную полосу движения. Причины и обстоятельства ДТП ныне выясняют правоохранители.
За рулем «Дачиа» находился начальник одного из управлений Красиловской райгосадминистрации, кроме него в салоне были жена, теща и 10-месячный сын водителя. К сожалению, в момент аварии все люди, находившиеся в автомобиле, собранном в Румынии, погибли.
В микроавтобусе кроме водителя ехало 9 пассажиров. Все они после столкновения с тяжелыми травмами были срочно госпитализированы. Одна из пострадавших умерла уже в медицинском учреждении. Среди наиболее пострадавших пассажиров «Рено» - две молодые девушки. Хирурги констатируют у обеих раненных переломы ног и рваные раны лица.
У других пассажиров автобуса зафиксированы черепно-мозговые травмы, переломы грудной клетки и повреждения внутренних органов брюшной полости. При этом медики обнадеживают - все пострадавшие из «Рено» будут жить.
Сотрудники ГАИ пытаются установить причины дорожно-транспортного происшествия. Начальник сектора УГАИ Хмельницкой области Александр Хутняк говорит, что в принципе участок дороги, где произошла авария, считается безопасным. Видимость в обоих направлениях целиком нормальная. Погодные условия так же были удовлетворительные. Поэтому, по какой причине водитель легковушки потерял управление и выехал на встречную полосу, предстоит выяснить экспертам.















gazeta.ua
Зранку 20 червня на дорозі між райцентрами Красилів і Теофіполь на Хмельниччині сталась аварія. Біля села Чепелівка водій іномарки ”Дачіа Логан” не впорався з керуванням, вискочив на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом ”Рено Мастер”.

На місці пригоди загинув водій ”дачії”, троє його пасажирів і пасажирка автобуса. Ще дев’ятьох пасажирів ”рено” з травмами різного ступеня важкості розвезли по лікарням.

— Мікроавтобус їхав у напрямку Красилова, — розповідає інспектор 27-річна Світлана Свідерська з обласного управління Державної автомобільної інспекції. — ”Дачіа” — навпроти. На дорозі — ні вибоїн, ні ям. Видимість більше кілометра. Однак водій легковика зачепив узбіччя, його кинуло на зустрічну смугу. Удар ”лоб у лоб”. Автобус перекинувся і полетів на узбіччя.

За кермом ”дачії” був 28-річний Сергій Гуменюк. Він працював начальником управління економіки Красилівської районної державної адміністрації. Поруч з ним дружина 23-річна Людмила, ззаду — теща 54-річна Валентина Атаманчук з 10-місячним онуком Іллею.

На місце пригоди виїхали кілька машин ”швидкої”.

— У легковику загинули всі, в автобусі — одна жінка, — веде далі Свідерська. — Від удару дитину закинуло в мікроавтобус. Ми довго не могли зрозуміти, звідки вона.

— Я сіла в автобус в селі Зелений гай, — розповідає потерпіла 30-річна Тетяна Паращук. — Сиділа позаді водітеля. У салоні були люди. Скільки — не помню. У слідующому селі зайшли дві жінки. Стали біля мене. Коли чую — одна з них каже: ”От літають”. Раптом автобус різко затормозив і виїхав на обочину. Отямилася, нога піді мною. Кругом крики. По салону кров.

Нині Тетяна Паращук лікує переломи ноги та ключиці в реанімаційному відділенні обласної лікарні. Двоє потерпілих у реанімації райлікарні, шестеро — у травматології.

Ділянка дороги розташована на місці колишнього кладовища

Минулої неділі в Красилові поховали родину Гуменюків. Чотири труни закопали поряд.

— Того дня Валентина Атаманчук їхала робити ремонт у шкільному класі, — каже чепелівський сільський голова Наталя Жуковська. — Вона 25 років пропрацювала вчителькою математики в нашій школі. Набрала будматеріалів. Зять її і віз. У Валі лишилася молодша донька і чоловік Семен. Він працює водієм на автобусах. Їздить у дальні рейси.

Ділянку траси біля Чепелівки селяни називають проклятою. Кажуть, тут із невідомих причин трапляються аварії. 2003-го тут сталось подібне ДТП, в якому теж загинуло п’ять осіб. Селяни розповідають, що ця ділянка дороги розташована на місці колишнього кладовища. Дорожній насип робили з будматеріалів, узятих із розваленої старої церкви.

— Не знаю, чого там так багато аварій, — каже сільський голова Чепелівки. — Видимість чудесна, дорога гарна, рівненька. Кладовища там не було.


Адміністрація сайту висловлює щирі співчуття родичам та знайомим загиблих!
Теги людей , мікроавтобусом , загинули , опергрупа , працювала , головного , облуправління , органами , правоохоронними , місці



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 5 Переглядів 2365
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів
#1 написав: Fed (21 червня 2009 20:12)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 574
Публікацій: 2532
З одних джерел в автомобілі Dacia їхала сім'я Гуменюків: Людмила, її мама, чоловік Сергій та синочок Іллюша.

З інших джерел повідомили, що винуватцем ДПТ був автомобіль "Жигулі", який спровокував виїзд на зустрічну смугу авто Dacia

(за 100%-ову достовірність не відповідаю)


--------------------------
#2 написав: yarikbest (22 червня 2009 23:18)
Фото

Користувачі
Коментарів: 86
Публікацій: 1
ні один державний орган не повідомив про третє авто яке в очевидь і спровакувало КАТАСТРОФУ на по словах людей винуватиць зник з місця пригоди, а невині люди загинули
#3 написав: Fed (22 червня 2009 23:54)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 574
Публікацій: 2532
надіємося, справедливість везьме "верх"...


--------------------------
#4 написав: Люля (8 липня 2009 22:34)
Фото

Користувачі
Коментарів: 8
Публікацій: 0
Ага надеємося!Цеж Україна,хто більше заплатить той виграє!
#5 написав: Wistuk (6 серпня 2009 01:22)
Фото

Користувачі
Коментарів: 151
Публікацій: 30
мдя... я запитував був у "добрих людей" у всьому вина іномарки... але ніхто "нічого не бачив"... на жаль Люля права...


--------------------------
Чтобы девушка стала ангелом, ей нужно подарить рай...

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: