Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Рішення Красилівської міської ради "Про бюджет міста на 2011 рік"



Рішення Красилівської міської ради "Про бюджет міста на 2011 рік"

Рішення Красилівської міської ради "Про бюджет міста на 2011 рік"


Відповідно до Закону України „Про Державний бюджет України на 2011 рік” та Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 17 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та з урахуванням рішення районної ради від 30.12.2010 року ”Про районний бюджет на 2011 рік”, міська рада В И Р І Ш И Л А:

1. Установити загальний обсяг доходів міського бюджету на 2011 рік у сумі 10249,6 тис. грн.
Обсяг доходів загального фонду бюджету визначити у сумі 8156,2 тис. грн., спеціального фонду бюджету – 2156,4 тис. грн., у тому числі бюджету розвитку – 1160,0 тис. грн. (додаток №1).

2. Затвердити загальний обсяг видатків міського бюджету на 2011 рік у сумі 10249,6 тис. грн., у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету у сумі 8156,2 тис. грн. та видатків спеціального фонду бюджету – 2156,4 тис. грн. за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів (додаток № 2) та головними розпорядниками коштів (додаток № 3).

3. Установити розмір оборотного касового залишку бюджетних коштів міського бюджету на 2011 рік у сумі 50,0 тис. грн.

4. Затвердити обсяг коштів, що передаються до районного бюджету, в сумі 844,3 тис. грн.

5. Установити, що перерахування коштів, що передаються до районного бюджету, здійснюється шляхом застосування нормативу щоденних відрахувань в розмірі 14,47 % від надходжень доходів до загального фонду міського бюджету.

6. Затвердити перелік об’єктів (додаток № 4), фінансування яких буде здійснено за рахунок коштів бюджету розвитку.

7. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету на 2011 рік за їх економічною структурою:
- оплата праці працівників бюджетних установ (код 1110);
- нарахування на заробітну плату(код 1120);
- придбання медикаментів та перев'язувальних матеріалів (код 1132);
- забезпечення продуктами харчування (код 1133);
- оплата комунальних послуг та енергоносіїв (код 1160);
- поточні трансферти населенню (код 1340);
- поточні трансферти місцевим бюджетам (1320).

8. Затвердити в складі видатків міського бюджету кошти на реалізацію державних та регіональних галузевих програм на загальну суму 1237,4 тис. грн. (додаток № 5).

9. Розпорядникам коштів міського бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

11. Уповноважити міського голову укладати від імені міської ради договори на отримання позичок в управлінні Державного казначейства у Красилівському районі Хмельницької області для покриття тимчасових касових розривів міського бюджету, пов’язаних із забезпеченням видатків загального фонду в першу чергу на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, придбання продуктів харчування та медикаментів, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

12. Надати право міському голові отримувати в Головному управлінні Державного казначейства України в області позики на суми невиконання у відповідному звітному періоді розрахункових обсягів доходів сільського бюджету на 2011 рік, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку без нарахування відсотків за користування цими коштами.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 177
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: