Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Скорочено видатки на утримання бюджетної сфери міста та фінансування дошкільних навчальних закладів



Скорочено видатки на утримання бюджетної сфери міста та фінансування дошкільних навчальних закладів

Скорочено видатки на утримання бюджетної сфери міста та фінансування дошкільних навчальних закладів Відповідно до нового Податкового кодексу та Державного бюджету на 2011 рік, суттєво змінено джерела наповнення загального фонду міського бюджету та відмінено ряд місцевих податків і зборів. Наприклад, з 1січня 2011 року відмінено ринковий збір, який давав до міського бюджету більше півмільйона гривень, відмінено комунальний податок. Єдиний податок повністю направляється в бюджет розвитку і може використовуватись виключно на капітальні видатки.

В результаті нововведень, в 2011 році дохідна частина загального фонду міського бюджету зменшена порівняно з 2010 роком на 1 млн. 700 тис. грн.( в 2010 році загальний фонд міського бюджету складав 8 млн. 900 тис. грн., а в 2011 році – 7 млн.200 тис. грн.). Також, відповідно до прийнятого районного бюджету на 2011 рік, заплановано вилучення 834 тис. грн. з міського бюджету до районного. В результаті, на 2011 рік суттєво скорочено видатки на утримання бюджетної сфери міста та фінансування дошкільних навчальних закладів.

Повністю припинено фінансування міської організації ветеранів, зведено до мінімуму фінансування міської організації «Спорт для всіх», рятувальної станції на водах, в апараті міськвиконкому замість мінімум 26 працівників, працює 17. З чотирьох комунальних підприємств міста, у 2011 році фінансова підтримка передбачена лише для Красилівського комбінату комунальних підприємств в межах 50 відсотків від потреби для робіт по благоустрою міста (підтримання мережі зовнішнього вуличного освітлення, прибирання, посипання, розчищення вулиць, вивезення сміття, утримання міського сміттєзвалища, міського кладовища).

Але всі вищепераховані заходи не дали змоги запланувати фінансування дошкільної освіти міста у 2011 році хоча б на рівні 2010 року. Виконавчий комітет міської ради був вимушений прийняти рішення про скорочення режиму роботи в дошкільних закладах з 10,5 годин до 9-ти годинного.

Таке рішення викликало справедливе невдоволення частини батьків дітей, які не мають змоги забирати дітей з дитячих садків до 17 години. До міської ради звернулись голови батьківських рад, ми провели обстеження і виявили потребу для влаштування чергових груп з подовженим режимом роботи – з 7-30 до 18-00. Кошти для утримання таких груп будуть отриманні за рахунок оптимізації чисельності обслуговуючого персоналу дошкільних закладів.

Так,
ДНЗ № 1 (завідуюча Гончарук Н.М.) - 2 (дві) чергові групи,
ДНЗ № 4 (завідуюча Гришина С.М.) - 4 (чотири) чергові групи,
ДНЗ № 6 (завідуюча Левінець Г.С.) - 2 (дві) чергові групи,
ДНЗ № 10 (завідуюча Мартинова А.П.) - 2 (дві) чергові групи.


Ми надіємось, що це тимчасові заходи, що реформи, які запроваджені в країні будуть ефективні і ми якнайшвидше повернемось до минулорічного фінансування дошкільної освіти міста і будемо надалі розширювати цю мережу. Адже комфорт наших найменших красилівчан – це головне завдання міської влади і всі отримані додаткові кошти міського бюджету на протязі року будуть направлятись першочергово на утримання дитячих садків міста.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 2 Переглядів 236
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів
#1 написав: spirit (21 лютого 2011 11:31)
Фото

Користувачі
Коментарів: 21
Публікацій: 0
Хотілося б побачити інші статті витрат міського бюджету...
Я думаю, що відомості про встановлення штучного ажіотаж стосовно місць в садочках не новина, а причина всьому тому тотальна корупція...
Мені здається, що потрібно розпочинати з тотальної перевірки садочків і способів використання коштів... але це нікому не потрібно...
#2 написав: Fed (21 лютого 2011 12:36)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 578
Публікацій: 2539
Цитата: spirit
Хотілося б побачити інші статті витрат міського бюджету...

це можливо на офіційному сайті міської ради. Там є бюджет міста на 2011 рік з усіма необхідними додатками.
Для деального ознайомлення перейдіть за ось цим посиланням .


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: