Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Підведення підсумків міського конкурсу до Дня міста



Підведення підсумків міського конкурсу до Дня міста

До Дня міста виконавчим комітетом міської ради підведено підсумки міського конкурсу «Краща прилегла територія приватної садибної ділянки», «Краща при будинкова територія багатоквартирного житлового будинку» та « Краща вулиця міста ».

Переможцем в категорії «Краща прилегла територія приватної садибної ділянки» визнано садибні ділянки за трьома адресами:

- прилеглу територію до приватної присадибної ділянки №1 про провул. Корольова;
Підведення підсумків міського конкурсу до Дня міста



- прилеглу територію до приватної присадибної ділянки №3 по вул. Заводська;
Підведення підсумків міського конкурсу до Дня міста



- прилеглу територію до приватної присадибної ділянки №11 по вул. Шевченка.
Підведення підсумків міського конкурсу до Дня міста



Приємно відзначити, що в місті є багато власників приватних будинків, які дбають не тільки за благоустрій власної території, а і за територію загального користування. Висаджені квіти вже безпосередньо обабіч доріг, милують око і піднімають настрій всім перехожим. Це є дійсно патріотизм та повага до красилівчан - виражені гарною доброю справою.

Шана і подяка таким мешканцям міста від усієї громади. А від виконавчого комітету міської ради - почесні грамоти з пам’ятними подарунками.

Переможцем в категорії «Краща при будинкова територія багатоквартирного житлового будинку» беззаперечно визнано при будинкову територію другого під’їзду будинку №3 по вулиці Добровольського.
Підведення підсумків міського конкурсу до Дня міста



Той хто вперше побачить цю красу, може здатись, що він відвідує ботанічний сад - настільки яскраво та різноманітно квітує все навкруги. Як приємно проживати в такому під’їзді! Щодня насолоджуватись красою та приємними враженнями!

Кожному мешканцю під’їзду від виконавчого комітету пам’ятний подарунок та загальна грошова премія для подальшого благоустрою під’їзду.


Нажаль, в категорії «Краща вулиця міста» переможців не визначено. Жодна вулиця міста поки що не може претендувати на зразкову. Кандидати в цю категорію є, і будемо мати надію, що наступного року будуть і переможці.

До святкування Дня міста завершено реконструкцію тротуару по вул.Степана Хотовицького (колишня Петровського), ремонт при будинкових територій по вул.Ярослава Мудрого (колишня Калініна), Василя Стуса 8 «б» (колишня Фрунзе). Багато вулиць міста змінили свої назви і незабаром на багатоквартирних будинках цих вулиць будуть розміщені інформаційні таблички.

джерело: krasyliv.org.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 333
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: