Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Робота для студента - розклеїти оголошення, роздати проспекти, знятися в порно



Робота для студента - розклеїти оголошення, роздати проспекти, знятися в порно


У невеликих містах, де немає роботи, ділкам найлегше завербувати повій, яких потім можна використовувати і для зйомок в еротичному відео. Навіть в обласних центрах, таких, як Запоріжжя, «режисерам» завжди вдається знайти відповідний контингент для своїх брудних справ. Спокусилися на такі пропозиції майже двадцять студенток місцевих ВНЗ.
Багато студентів шукають додатковий заробіток у вільний від навчання час. Як правило, молодим людям пропонують таку роботу, за яку не хочуть братися багато інших. А студенти у вільний час запросто розклеюють оголошення, роздають рекламні проспекти та ... знімаються в порно. Останній вид заробітку з'явився порівняно недавно. І більше стосується симпатичних дівчат.

Одну з таких онлайн-порностудій нещодавно виявили правоохоронці Запорізькій області. У них з'явилася інформація, що подібна «структура» транслює тематичне відео через Інтернет. А на «іншому кінці дроту» приємним видовищем, найчастіше, насолоджуються американці.

Студія була організована з розумом. Вона складалася з кількох прилеглих квартир, які мали окремі входи. Деякі, навіть, мали різні під'їзди. У цих приміщеннях не покладаючи різних частин тіла трудилося близько двох десятків симпатичних дівчат. Щоб картинка була приємна американському глядачеві, дівчата використовували різні «аксесуари» із секс-шопа. Робочий день панянок тривав близько шести годин.

Не дивно, що багато дівчат погодилися на таку «роботу». Адже кожна з них отримувала від шести до восьми тисяч гривень на місяць. На жаль, далеко не кожен дипломований фахівець може чесною працею заробляти такі гроші, не кажучи вже про студента або школяра.

Зараз міліціонери з'ясовують особи всіх причетних до цього бізнесу людей, порушено кримінальну справу.

за матеріалами kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 876
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: