Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » День щастя — завтра. Як вибрати вдалу дату одруження?



День щастя — завтра. Як вибрати вдалу дату одруження?

День щастя — завтра. Як вибрати вдалу дату одруження?
Усе більше молодих пар, плануючи дату одруження, звертаються за допомогою до астрологів та інших спеціалістів. Вважається, що невдало вибраний день народження нової сім’ї може негативно вплинути на подружнє життя молодят. Пропонуємо ознайомитися із загальними рекомендаціями щодо вибору дня, місяця й року одруження і бажаємо, щоб ваша сім’я народилася лише під щасливою зіркою!



День одруження

Кожен день тижня, як вважають астрологи, має свою планету-покровителя. Понеділок — день Місяця — створює дуже нестійкий емоційний клімат у сім’ї. Стосунки між подружжям будуть нестабільними, залежатимуть від зміни настрою когось із партнерів. Вівторок керується планетою агресії Марсом, яка може принести у життя нової сім’ї безліч сварок і непорозумінь. Середа може бути вдалим днем для одруження, якщо ви прагнете, щоб сімейне життя не надто сильно обмежувало вашу свободу. Меркурій, покровитель середи, сприяє ліберальним і дещо прохолодним стосункам у сім’ї. Правитель четверга Юпітер провокуватиме ревнощі і постійні з’ясування стосунків про те, хто в домі найголовніший. П’ятниця — день Венери, планети миру і гармонії. У сім’ї, створеній саме у п’ятницю, пануватиме мир і злагода. Субота — день, коли найчастіше влаштовують весілля, перебуває під покровительством Сатурна, планети обмеження й відречення. Сім’я, створена у цей день, може бути досить міцною, але потребуватиме від подружжя часто жертвувати своїми власними інтересами задля збереження стосунків. Неділя — день Сонця. Все, що створене під покровительством Сонця, приносить радість. Чоловік і дружина будуть підтримувати й надихати один одного в творчості й кар’єрі.

Як попереджають астрологи, не варто одружуватися у період ретроградного руху деяких планет, тобто коли певна планета обертається і рухається назад. Такі періоди, як правило, вказуються в астрологічних прогнозах чи астрологічних календарях. Так сім’я, створена в період ретроградної Венери, може швидко розпастися, бо почуття чоловіка і дружини будуть нетривалими. Одруження в період ретроградного Меркурія може бути пов’язане з безліччю непорозумінь і труднощів: утратою документів, організаційними проблемами, запізненням на церемонію. Такий початок сімейного життя впливатиме й на стосунки подружжя надалі: вони можуть стати більш прохолодними. Не варто одружуватися й у дні місячних і сонячних затемнень та в день після них — новостворену сім’ю, ймовірно, очікуватиме швидке розлучення.

Мiсяць одруження

У січні одружуватися не рекомендується: вважається, що весілля цього місяця пророкує раннє вдівство.

Лютий сприятиме злагоді й довір’ю у сімейних стосунках.

Березень пророкує життя на чужині, тож може бути цілком сприятливим місяцем для молодої пари, яка не відкидає еміграції в іншу країну.

Нестійка й примхлива погода у квітні обіцяє таке ж нестабільне й непостійне сімейне щастя.

Травень з давніх-давен відомий як дуже несприятливий місяць для одруження. За народними повір’ями, новій сім’ї загрожуватимуть негаразди і зради.

Червень — ідеальний місяць для весілля. Кажуть, що у такій сім’ї медовий період триватиме все життя.

Липень подарує новоствореному подружжю як радісні, так і гіркі хвилини — і тих, й інших у їх житті буде порівну.

Серпень сприятиме дружнім і щирим сімейним стосункам. Чоловік і дружина будуть не лише близькими людьми одне для одного, а й найкращими друзями.

Якщо ви мрієте про стабільність у стосунках, плануйте весілля на вересень. Цей місяць, за народними прикметами, дарує тихе і спокійне сімейне життя.

На жовтень весілля краще не призначати. Як попереджають народні прикмети, життя створеної у жовтні сім’ї може бути важким і непростим. Краще перенести урочисту дату на листопад — таке весілля пророкує багатство, або ж на грудень — кохання у подружжя лише міцнішатиме з року в рік.

Рiк одруження

Як відомо більшості молодих пар, несприятливим для одруження вважається високосний рік. З давніх-давен люди намагалися не одружуватися у цей період, та й у наш час кількість весіль у високосні роки значно менша. Наступний після високосного вважається роком вдів. Очевидно, це вірування пов’язане з часами воєн, які глибоко вкоренилися в людській пам’яті.

Можна мати різні погляди на те, наскільки сильно впливатиме вдалаий чи несприятливий день одруження на майбутнє сімейне життя. Але важко заперечити, що набагато важливіші для сімейного щастя взаємне кохання, спільні інтереси і гармонія у стосунках.
Теги nywf4



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 0 Переглядів 4745
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: