Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Класифікація ароматів парфумерії для чоловіків



Класифікація ароматів парфумерії для чоловіків

Океанічний
Епітети: подих морського бризу, світлий потік свіжості, терпка свобода, прохолода, тонізуючий, що бадьорить, стрімке на тлі теплих деревно-мускусних нот.
Загальна характеристика ароматів групи: легкі цитрусові відтінки у хмарі динамічної свіжості і яскравої зелені на м'якому деревно-мускусний фоні.
Спрямованість: весна, літо, тепла осінь, ранок, ділова зустріч, відпочинок на природі. Для стрімких, енергійних, спортивних чоловіків.

Цитрусові
Епітети: іскристий, чистий і прозорий потік цитрусової свіжості, більш сонячний, ніж океанічний, тонізуючий і бадьорить, відтінений терпкими деревно-амбровими нотами.
Загальна характеристика ароматів групи: яскрава, іскриста свіжість цитрусів в хмарі вологою зелені, м'яко підкреслена теплими деревно-мускусними і амбровими відтінками.
Спрямованість: теплу пору року, ранок, ділова зустріч, заняття спортом, прогулянка на свіжому повітрі. Для підтягнутих, динамічних, бадьорих духом чоловіків.

Фруктово-Цитрусові
Епітети: яскравий, соковитий, смачний, трохи грайливий, радісний, світлий захват, промені сонця на рум'яних фруктових щічках.
Загальна характеристика ароматів групи: поєднання яскравих, соковитих фруктових відтінків і свіжості цитрусових на теплому деревно-мускусний фоні.
Спрямованість: теплу пору року, ділова зустріч або спілкування з друзями, прогулянка на свіжому повітрі. Для активних і життєрадісних чоловіків, що віддають перевагу яскраві кольори в одязі.

Цитрусові-пряний
Епітети: світлий, чистий, але трохи терпкий і колючий, іскристий, грайливий, що розбурхує, трохи таємничий, хвилюючий, інтригуючий.
Загальна характеристика ароматів групи: свіжий, терпкий, трохи колючий аромат виникає з поєднання цитрусових і пряних нот, які, у свою чергу, надають звучанню композиції легку екзальтованість і пристрасність.
Спрямованість: теплу пору року, ділова зустріч або спілкування з коханою. Для яскравих, екстравагантних чоловіків з підкресленою індивідуальністю.

Трав'янисто-Цитрусові
Епітети: традиційно чоловічий, світлий, динамічний, трохи терпкий, що нагадує про навколишнє природі, що відображає її красу, літнє різнотрав'я.
Загальна характеристика ароматів групи: традиційний чоловічий аромат, в якому свіжі цитрусові ноти гармонійно поєднуються з природними, природними відтінками трав, рослин, польових квітів.
Спрямованість: будь-який час року, ділова обстановка, заняття спортом або відпочинок на природі. Для підтягнутих, врівноважених чоловіків.

Трав'янисто-пряний
Епітети: терпкий, більш глибокий, трохи колючий, інтригуючий своєї пряністю, переливчастий, тому більше хвилює, відтінки екзотичної природи.
Загальна характеристика ароматів групи: в лейтмотиви композиції ведучими є пряні ноти, гармонійно збалансовані природними відтінками лаванди, шавлії, базиліка та ін У результаті аромат набуває оригінальні екзотичні відтінки.
Спрямованість: будь-який час року, переважно весна або осінь, друга половина дня, неофіційна обстановка або відпочинок з друзями. Для відкритих, життєрадісних чоловіків.

Деревно-цитрусовим
Епітети: досить строгий, мужній, вишуканий, шляхетний, спокійний, але що спонукає до дії, трохи задумливий, гармонія сонячної свіжості цитрусів і м'якого звучання деревних нот.
Загальна характеристика ароматів групи: аромат, побудований на контрасті свіжості цитрусів і благородного тепла деревних нот. Завдяки такому поєднанню композиція звучить суворо, стримано й вишукано.
Спрямованість: будь-який час року, ділова обстановка, класичний стиль одягу. Для чоловіків, які дуже уважно ставляться до створення власного іміджу.

ДЕРЕВИННО-трав'яні
Епітети: мужній, суворий, врівноважений, спокійно динамічний, благородний, гармонійно збалансований.
Загальна характеристика ароматів групи: справжній запах для справжніх чоловіків, так як чистий, трохи терпкий, насичений аромат включає в себе чудові відтінки цитрусів, лаванди, петігрейна, шавлії, врівноважені теплими деревно-мускусними інтонаціями, і чудово поєднується з костюмом
класичного стилю.
Спрямованість: будь-який час року, ділова обстановка або зустріч з друзями. Для мужніх і суворих чоловіків, вміло приховують свою душевну незахищеність.

ДЕРЕВНИХ з нотами ТЮТЮНУ, ШКІРИ
Епітети: уособлення мужності, гідності, строга елегантність, самодостатність, внутрішня гармонія, терпкий, глибокий.
Загальна характеристика ароматів групи: динамічні, насичені, терпкі аромати. Тютюнові нюанси з присмаком прянощів та фруктів надають мужність і сувору елегантність звучанням композиції. Відтінки аромату шкіри створюють враження дорогих чоловічих аксесуарів (портмоне, рукавички) і чудово поєднуються з одягом зі шкіри.
Спрямованість: будь-який час року, підвищена ділова активність. Для цілеспрямованих чоловіків, що віддають перевагу гарний тютюн.

ДЕРЕВНИХ
Епітети: теплий, досить терпкий, спокійний, трохи задумливий, елегантний, благородний, величний.
Загальна характеристика ароматів групи: терпкі, але теплі ноти домінують в ароматі, надаючи його звучанню спокій, строгість і благородство.
Спрямованість: холодну пору року, в будь-якій обстановці. Для спокійних і врівноважених чоловіків.

ДЕРЕВИННО-пряний
Епітети: теплий, м'який, яке хвилює, наповнений світлом і теплом, трохи розслаблений, елітарний, комфортний, оксамитовий.
Загальна характеристика ароматів групи: теплий, загадковий, чарівний аромат, в якому м'які відтінки деревних і смолистих нот в пряної серпанку гармонійно збалансовані свіжістю цитрусів, зелені - протистояння, що народжує прозору чуттєву і прекрасну композицію, в якій злилися елегантність класики і індивідуалізм сучасності.
Спрямованість: прохолодну пору року, друга половина дня, тісний дружнє коло або торжество, романтична прогулянка.

Орієнтальному
Епітети: яскравий, теплий, почуттєвий, насичений, обволікаючий, оксамитовий, урочистий, загадковий, чарівний, вечірній. Загальна характеристика ароматів групи: яскравий, густий, насичений аромат, витканий з різноманіття деревних, пряних, бальзамових, мускусний-амбрових нот з легким флером цитрусів або квітів.
Спрямованість: вечірній аромат для чоловіків, які бажають відповідати урочистості моменту.

Деревинно-мускусні
Епітети: теплий, але досить терпкий, хвилюючий, чарівний, еротичний, але прозорий.
Загальна характеристика ароматів групи: теплий, почуттєвий, але прозорий аромат з посиленими відтінками синтетичних мускусом і амбри, що додають композиції еротичне звучання.
Спрямованість: будь-який час року, день або вечір, спілкування у тісному колі, романтичне побачення.

Шипр
Епітети: строгий, більш динамічний, врівноважений, гармонійний, благородний, мужній. Легкі шипр: прозорий, енергійний, світлий.
Загальна характеристика ароматів групи: назва цієї групи йде від духів, які Франсуа Коті назвав так при їх випуску в 1917 році. Успіх цього «Шипр» був таким, що він став главою великого сімейства ароматів, що базуються головним чином на акордах дубового м [...цензура...] , лабданума, пачули, бергамоту і ін У світлі сучасних тенденцій моди в парфумерії аромат шипрові композицій більш прозорий, енергійний і світлий. Все частіше створюються так звані «легкі Шипр», в яких класичний лейтмотив оповитий яскравими відтінками вологою зелені та свіжості.
Спрямованість: прохолодну пору року, день, вечір. Класичний чоловічий аромат для ділової, цілеспрямованої і підтягнутого чоловіки - генератора ідей.

Фужери
Епітети: більш елегантний, вишуканий, з легкої пудрові, гармонійний, класичний.
Загальна характеристика ароматів групи: в 1882 році співвласник фірми Houbigant ( «Убіган») Поль Парку створив аромат Fougere Royale ( «Королівський папороть»), що став прототипом всіх фужерний запахів. Парку використовував синтезоване незадовго до цього речовина «кумарин», що володіє інтенсивним запахом свіжоскошеного сіна. Саме поєднання синтетичного кумарину, лаванди і дубового м [...цензура...] визначає сухуватий рослинну тональність, властиву всім Папоротеве ароматів.
Спрямованість: прохолодну пору року, день або вечір, ділова обстановка, прогулянка на свіжому повітрі. Для чоловіків, які віддають перевагу класичному стилю у створенні власного іміджу.

ДЕРЕВНИХ з квітковим нотами
Епітети: емоційний, веселий, навіть грайливий, досить чуттєвий, світлий, радісний.
Загальна характеристика ароматів групи: емоційно насичений, але елегантний аромат, в якому суворі і мужні акорди деревних нот розцвічені яскравими й радісними відтінками квіткового букета. Спрямованість: будь-який час року, напівофіційна обстановка, романтичне побачення. Для чоловіків стильних, чуттєвих, егоцентричним.


Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1132
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: