Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Спікер Володимир Литвин та лідер Партії регіонів Віктор Янукович відвідали Хмельниччину



Спікер Володимир Литвин та лідер Партії регіонів Віктор Янукович відвідали Хмельниччину

Спікер Володимир Литвин та лідер Партії регіонів Віктор Янукович відвідали Хмельниччину


Кілька тисяч подолян зібралися біля обласної філармонії, аби побачити лідера Партії регіонів. Бабуся з палицею в одній руці та квітами – в іншій більше півгодини чекала біля входу, аби вручити своєму кумиру букет. Тим часом лідер регіоналів знайомився з хмельницьким речовим ринком. А перед зустріччю з людьми поклав квіти та вклонився пам’ятнику Богдану Хмельницькому. Біля філармонії Віктора Януковича зустрічали піснями, квітами, оплесками та вигуками: «Красавєц наш». Щоправда, Віктор Федорович говорив лише українською. Розповідав про… мрії, які запалили в людських душах «помаранчеві», та зазначив, що вони «годували» людей лише мріями. «Однак, наодинці з обіцянками жити не можна, - каже Віктор Федорович. – Потрібно жити реальним життям. Мріяти потрібно, але потрібно, щоб ті мрії збувалися. Моя мрія – щоб уся Україна об’єдналася, щоб народ жив однією родиною». І втілювати ці мрії, на переконання лідера регіоналів, мають нові політики. Після невеликого виступу Віктор Федорович зайшов у приміщення, куди за запрошеннями пускали тільки «своїх». Однак, люди не поспішали розходитися в надії ще раз побачити улюбленця. Приміщення ж філармонії було заповнене вщерть «партійцями» з обласного центру та районів. Свого лідера вони зустрічали стоячи, а кільком новим членам партії пощастило отримати партквитки з рук лідера.

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин в рамках робочого візиту відвідав Хмельницький національний університет та зустрівся зі студентами й викладачами вузу. Під час зустрічі, звісно ж, говорили про нинішню ситуацію у світі та країні. Того ж дня пан Литвин відвідав Дунаївці та Кам’янець-По-дільський. На зустрічі з журналістами спікер намагався привернути увагу громадськості до проблемних питань парламентського і загальнополітичного життя. «Нині існує загроза безпеці України, – впевнений пан Литвин. – А тому можновладці мають усвідомити, що доборолися до самого краю. І зупинитися! Спільно визначити, що слід робити, хто це робитиме, і які дії чинити, щоб мати ефективний результат».

Доки високопосадовці їздили обласним центром, звичайним мешканцям було непросто «пробратися» вулицями обласного центру: на кожному перехресті – патрулі даішників, на дорогах – затори.

джерело
Олена ЩЕГЕЛЬСЬКА, Ірина ОЛІЙНИК.
Фото Сергія ПРИЩЕПИ.
Теги хмельницький , україна



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 569
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: