Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Дізнавшись, що син випав з дев'ятого поверху, вбита горем мати стрибнула услід за ним



Дізнавшись, що син випав з дев'ятого поверху, вбита горем мати стрибнула услід за ним


Антимоскитні сітки, які зараз ставлять на кожному металопластикової вікні, дуже оманливі. Особливо для дітей. Дітвора приймає їх за серйозну опору, якої вони не є. Така сітка не витримує дитячого ваги. Трагедія сталася в Запоріжжі. Мати вирішила сходити на ринок, залишивши вдома двох дітей, а коли прийшла, одна дитина була вже мертва.
Жінка вирішила швидко сходити на ринок, залишивши в квартирі двох дітей. Звичайно, враховуючи те, що одному з них було лише три рочки, такого робити не можна було ні в якому разі. Але, мабуть, до цього все закінчувалося вдало, тому мати вирішила вчинити так і цього разу.

Хто б міг припустити, що маляті заманеться залізти на вікно. Дитина встав на підвіконня, вперся ручками в антимоскитні сітку, а вона не витримала його ваги і порвалася. Хлопчик впав вниз з дев'ятого поверху.

- Ми сіли обідати за стіл, в цей час чуємо гул, і начебто впало щось, як мішок, - говорить один із сусідів.

Сусіди кажуть, що вони забрали дитину, і віднесли в під'їзд. А в цей час якраз поверталася матір хлопчика.

- Вона йшла з ринку, і він лежав тут. Вона як побачила, схопила його й нервове потрясіння мабуть було, і поклала на лавку потім побігла нагору. Через час спускається з дитиною, істерика, б'ється головою об лаву, підбігла до «швидкої», волосся на собі рве, головою об «швидку» б'ється, - каже свідок події.

Після цього, жінка піднялася на дев'ятий поверх, увійшла в квартиру, вийшла на балкон, і стрибнула вниз.

- Він упав саме напроти нашого вікна, навпроти кущів, чую такий «бух», аж здригнулися. Я стояв саме ось тут, і дивився вперед, і в цей час «бух». Бачимо, лежить ця жінка, у якої дитина впала з дев'ятого поверху, - говорить один із сусідів.

- Мама, перебуваючи в стані афекту, вирішила покінчити життя самогубством і теж викинулася з вікна дев'ятого поверху. Ми, як реанімаційна служба, прибули вчасно, надали медичну допомогу в повному обсязі, штучна вентиляція легень, протишокова терапія, - пояснює лікар-анестезіолог виїзний реанімації Владислав Лепетченко.
Жінка вижила, і зараз знаходиться в лікарні. Але медики не хочуть робити ніяких прогнозів.

- Стан у даний момент оцінюється, як крайнього ступеня тяжкості. Це обумовлено тим, що у неї травми, ушкодження різних систем і органів. Зараз зроблена спроба зняття з штучної вентиляції легенів. Подивимося, як будуть розвиватися події. Вона все одно залишиться у відділенні реанімації, їй ще чекають операції на кістках скелета, - говорить заступник головного лікаря з хірургії Олег Великий.

за матеріалами: kriminal.tv


Шановні Друзі
Шановні Друзі, будьте обрежними!!!



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 617
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: