Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » «Хмельницький потрапив до другого туру україно-американського Проекту "Реформа міського теплозабезпечення в Україні"…»



«Хмельницький потрапив до другого туру україно-американського Проекту "Реформа міського теплозабезпечення в Україні"…»

В обласного центру з’явився шанс суттєво покращити систему теплопостачання. Хмельницький потрапив до другого туру україно-американського Проекту " Реформа міського теплозабезпечення в Україні ".

Наразі він серед 20 міст, які відібрали зі ста претендентів на першому етапі конкурсу. Для реалізації пілотних проектів з покращення теплопостачання і впровадження енергозберігаючих технологій визначать лише 4 міста. Втілюватимуть їх протягом 3 років за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

"Проект " Реформа міського теплозабезпечення в Україні " створено для того, щоб у тісній співпраці з українською владою і міжнародними організаціями перетворити галузь міського теплопостачання на фінансово життєздатну, яка забезпечуватиме надання надійних і якісних послуг за доступними цінами", - наголошує керівник проекту Ендрю Попелка.

Теги хмельницький


Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 606
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: