Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Акція "Подаруй міському парку лавочку"



Акція "Подаруй міському парку лавочку"

12 травня 2011 року на засіданні виконавчого комітету Красилівської міської ради було прийнято рішення "Про акцію "Подаруй міському парку лавочку" (№ 257). Відповідно до даного рішення, акція присвячується 20-ій річниці Незалежності України і передбачає покращення якості проведення дозвілля мешканцями міста та впорядкування міського парку відпочинку.

Підприємствам, установам та організаціям, представникам бізнесових і банківських структур та територіальної громади міста пропонується взяти участь в акції.



У нашому місті є чимало підприємств, установ, організацій та представиників приватного бізнесу і, надіємося, ними буде підтримана ініціатива у покращенні благоустрою міста, адже цим досягається не лише соціальний ефект, але й економічний, оскільки це можливість прорекламувати себе або свій бізнес та отримати більшу прихильсть мешканців міста.

Аналогічна акція проводилася у місті Хмельницький (конкурс «Подаруй місту лавочку»), результатом якої стало встановлення 8 майстерно виконаних лавочок у парку ім. 500-ліття Хмельницького та створення усім відомої "Алеї закоханих" (ще 6 лавочок із різними романтичними сюжетами), що знаходиться по вул.Гагріна, поблизу міського РАГСу.

Акція "Подаруй міському парку лавочку"


Акція "Подаруй міському парку лавочку"


Акція "Подаруй міському парку лавочку"


За матеріалами krasyliv.org.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 252
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: