Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Збісився бультер'єр. Ледь не загриз двох хлопців



Збісився бультер'єр. Ледь не загриз двох хлопців

Бійцівські собаки в нашій країні, як валіза без ручки - і нести важко, і викинути шкода. Вже кілька років чиновники обіцяють навести лад у галузі собаківництва, та, мабуть, все ніяк руки не дійдуть. Дискусія відновлюється тільки після чергової трагедії. Суспільство починає обурено нарікати, а можновладці - посилено обіцяти.

А адже сумних випадків за участю бійцівських собак в Україні було вже чимало. На рахунку агресивних барбосів десятки людських жертв, які постраждали через свою любов до екстремальних видів тварин. По-іншому назвати бійцівських собак і язик не повертається. Ось і двоє хлопців з Олександрії, Кіровоградської області, навіть не здогадувалися, що бультер'єр їхніх знайомих може зійти сума в одну мить.

Загальні знайомі хлопців попросили іноді вигулювати їх вихованця, поки вони у від'їзді. Хлопчики сімнадцяти і тринадцяти років з радістю погодилися на цю пропозицію. В один із днів вони зайшли в квартиру, щоб забрати пса на прогулянку. Коли хлопці вийшли на вулицю, бультер'єр почав вести себе зовсім неадекватно, а потім і зовсім - став кидатися на хлопців. Старший хлопчик відразу ж вирішив рятуватися втечею, добіг до одного з зборів і швиденько переліз через нього. Перешкода зупинила збожеволілого пса, тому утікач відбувся лише порваній штаниною. А ось молодшому хлопчині не так пощастило - бультер'єр, розвернувшись, налетів на нього.

Життя хлопчику, буквально, врятувала одна з місцевих мешканок. Коли вона побачила, що пес почав кидатися на дітей, то відразу ж подзвонила в міліцію. Там теж не домірковались, і на місце швидко виїхала оперативна група. Міліціонери прибули, коли бультер'єр почав терзати молодшого хлопця. Побачивши нових жертв, пес кинувся на правоохоронців. Один з них, не зволікаючи, дістав табельну зброю і пристрелив кровожерного пса. Коли постраждалого хлопця доставили в лікарню, доктора сказали, що він уцілів просто дивом. У нього було сильно покусано особа, і дивно, що бультер'єр не зачепив сонну артерію, біля якої теж були рвані рани. Зараз життю дитини вже нічого не загрожує. Можливо, цей випадок підштовхне чиновників знову зайнятися проблемою бійцівських собак, поки вони не загризли ще кого-небудь.

за матеріалами kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 586
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: