Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Як працює Хмельницький ринок



Як працює Хмельницький ринок

Деякі ринки на Хмельницькому базарі продовжать роботу в період епідемії. Це ринок "Сардонікс" і ринок "Дарсон". Саме на цих ринках адміністрація не заборонила проводити торгівлю, а залишила це рішення на розгляд самих підприємців.

Можливо це пов'язано з тим, що наступає зимовий період, перші морози і населення Хмельницької області може залишитися без теплих зимових речей. Вже давно пересічні громадяни не купують речі "про запас" а роблять покупки в міру необхідності. Перенасичення ринку товарів дозволило підходити до здійснення покупок спокійно і без поспіху. Але в сьогоднішній ситуації, підігрітої ще й економічною кризою, може виникнути явний діфіціт теплого одягу. Звичайно, залишаються магазини і супермаркети, але дуже часто ціни там на одяг невиправдано високі і не йдуть ні в яке порівняння з цінами на ринку.

Невідомо, як на роботу ринків Сардонікс і Дарсон відреагують інші ринки - звичайно в таких випадках люди плюють на заборону і просто виходять торгувати (аналогічні ситуації були з нічними базарами та спробами їх врегулювати).
Принаймні у вівторок, 3 листопада частини Хмельницького ринку працює. Ще раз акцентуємо - це ринок Сардонікс і ринок Дарсон.

Старий та Новий ринок, ринок Бартер Сервіс закриті в наказовому порядку на невизначений термін (по крайней мере до 6 листопада)

Джерело: probazar.com.ua
Теги хмельницький , україна



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1138
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: