Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » В Одесі знову не можна купатися - що там плаває, ще не з'ясували

В Одесі знову не можна купатися - що там плаває, ще не з'ясували



У цьому році південній перлині явно не щастить. Ще раніше санепідстанція вже забороняла купатися на одеських пляжах. Тоді після сильних злив прорвало каналізаційну станцію - у ній тріснули стінки колектора, а стоки, через зливний колектор, пішли у воду. Через тиждень фахівці сказали, що плавати знову можна.

Пройшов місяць, і відпочиваючі знову можуть забути про те, щоб плескатися з теплому морі. Вода дуже брудна.

- У даний момент у зв'язку з минулими дощами, нашою службою водокористування заборонено купитися на пляжах від десятої до шістнадцятої станції Фонтана і в Аркадії, у зв'язку з попаданням забрудненого стоку з міських вулиць, - говорить в.о. завідувача комунальної гігієни обласної СЕС Євген Коболєв.

Багато місцевих жителів ще й не чули про цю заборону, тому шукають місця, де вода не така брудна, і лізуть у воду. А ось туристи незадоволені таким станом речей. Кажуть - тільки даремно витратили гроші на поїздку.

Деякі замість купання вирішили половити рибу. Але і це затія даремна - вода настільки брудна, що ніяка рибка не клює.

- Брудна вода не заважає. Рибі не заважає, а нам заважає. Купатися ж неможливо - ви подивіться на пляжі, - нарікає рибалка Василь.

Поки невідомо, що плаває в Чорному морі. Фахівці узяли проби на аналізи, але результатів ще немає.

- В одеській гавані іноді утворюються плями, що складаються з водоростей, тому сказати, що це хімічне забруднення ми поки не можемо, - пояснює Євген Коболєв.

Поки рано говорити про чергову аварію на каналізаційній станції, таку інформацію ще ніхто не розповсюджував. Але нещодавно був сильна злива, і в декількох метрах від берега з колектора фонтаном била брудна вода.

за матеріалами: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 82
Спонсорська реклама
загрузка...
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: