Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Чиновники клятвено обіцяли закрити небезпечний табір, а цього року він знову прийняв дітей



Чиновники клятвено обіцяли закрити небезпечний табір, а цього року він знову прийняв дітей

Чиновники клятвено обіцяли закрити небезпечний табір, а цього року він знову прийняв дітей Обіцяти - не означає одружуватися - це вираз повною мірою відноситься до вітчизняним чиновникам. Сьогодні вони говорять перед громадськістю та журналістами, що обов'язково зроблять, а вже завтра нишком поступають по-іншому. Так сталося і в Хмельницькій області, де місцева влада ледь не клялися, що закриють дитячий табір.

Дитячий оздоровчий табір «Чайка» не має власних очисних споруд, в минулому році ми вже розповідали про нього. І заклад забруднює річку Південний Буг. Тоді місцева влада й санітарні лікарі в один голос обіцяли вирішити проблему і запустити очисні споруди. Пройшов вже рік, і екологічна ситуація тільки погіршилася. Чиновники обіцяли, що не дадуть труїти дітей, а нещодавно знову прийшли на урочисту лінійку. У таборі відпочиває 260 дітей. Про те, що тут немає очисних споруд, директор, ясна річ, не говорить. На питання про очисні споруди, заступник міського голови Хмельницького тільки раз п'ять повторив, що табір річку не забруднює. А завідувачка відділом гігієни дітей обласної СЕС, яка у минулому році обіцяла закрити табір, нині просто втекла від журналістів. Але до цього видали дозвіл на роботу закладу.

Екологи ж кажуть, що в таборі немає не тільки дозволу на водовідведення, а й на водозабір. Тому діти п'ють невідомо яку воду. Екологи вже не раз складали приписи і виписували штрафи. Але чиновники і санлікарі покривають один одного, тому все шито-крито - приписи не виконують, штрафи не платять.

Тому в екологів вже «урвався» терпіння - вони не будуть складати приписи, а готують документи, які планують передати в природоохоронну прокуратуру. А ще радять батькам задуматися, куди вони відправляють дітей.

за матеріалами: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 209
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: