Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 30 грудня - Пророк Даниїл та святі три хлопця, Ананія, Азарія і Мисаїл



30 грудня - Пророк Даниїл та святі три хлопця, Ананія, Азарія і Мисаїл

Що за день? 30 грудня 2008
30 грудня - Пророк Даниїл та святі три хлопця, Ананія, Азарія і Мисаїл За 600 років до Р. X. Єрусалим був завойований цар вавилонський, храм, споруджу Соломоном, був зруйнований, а безліч народу ізраїльського відведено в полон.

Серед полонених перебували знатні юнаки Даниїл, Ананія, Азарія і Мисаїл. Цар Вавилону Навуходоносор розпорядився навчити їх халдейской премудрості, виховати в розкоші, при своєму дворі. Але вони, зберігаючи заповіді своєї віри, відмовлялися від надлишків і вели суворий спосіб життя, вони харчувалися вони тільки овочами і водою.

Господь дав їм мудрість, а святому Даниїл - дар прозорливості і ілюмінація снів.

Незабаром цар Навуходоносор наказав поставити своє зображення - величезну статую, якій належало віддавати божескіе почесті. За відмову зробити це три хлопця - Ананія, Азарія і Мисаїл - були ввергнути в пилающую піч Ангел Господній, явівшісь, охладіл полум'я, і отроки залишилися невредіми. Цар, побачивши це, наказав їм вийти і звернувся до Бога справжньому.

При царі Валтасаре святої Даниїл відгадав таємничу напис ( «Мене, Такел, Фарес»), що з'явилася, на стіні палацу під час бенкету, є передвісником падіння вавилонського царства.

При Перська царя Даріі святої Даниїл, по наветам своїх ворогів, був кинутий в рів з голоднимі львамі, але вони не торкнув його, і він залишився невредім.

Сам же Даниїл та його друзі Ананія, Азарія і Мисаїл дожили до глибокої старості і померли в полоні. Згідно з же свидетельству святителя Кирила Олександрійського святі Ананія, Азарія і Мисаїл були обезглавлени за наказом персидського царя Камбіза.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 570
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: