Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 10 грудня - Всесвітній день футболу



10 грудня - Всесвітній день футболу

Що за день? 10 грудня 2008
10 грудня - Всесвітній день футболу «Всесвітній день футболу» відзначається за рішенням ООН. Таким чином, міжнародне співтовариство віддає данину цьому виду спорту, який для багатьох мільйонів не просто гра, а стиль життя.

Перша згадка про футбол як «про гру в м'яч ногами» історики знайшли в китайських джерелах, що датуються другим тисячоліттям до нашої ери.

Називалася вона Цу Чю, що означає «штовхати ногою». Гра в футбол дозволяла китайським воїнам підтримувати гарну фізичну форму.

Коли вперше з'явилася ця гра, точно ніхто не знає. Деякі стверджують, що попередником футболу була дика гра саксонцев, які жили в Англії в VIII столітті. На полі битви, після битв, вони піналі отрубленние голови супротивника.

Про цій грі відомо дуже мало - то, що були ворота і воротар, те, що гра була частиною фізичної підготовки солдатів, і що вона була відома вже три тисячі років тому.

У футбол грали і в Давній Греції, та Римі близько двох з половиною тисяч років тому. У Греції ця гра називалася «битва за м'яч», з чого можна припустити, що грали в неї відповідно - застосовуючи різноманітні прийоми бойових мистецтв.

Теги называлась , футбол , вторым , тысячелетием , нашей , назад , датируемых , источниках , историки , нашли



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 483
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: