Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Восьмикласник винайшов зброю майбутнього!

Восьмикласник винайшов зброю майбутнього!

На геніальний винахід учня 8-го класу Максима Котельникова наштовхнула телевізійна програма, в якій розповідалося про подібному вигляді зброї, що застосовується в США і Кореї ...

Уфімський старшокласник винайшов зброю майбутнього, в основу роботи якого покладено принцип дії адронного коллайдера. Винайденої юним жителем Уфи електромеханічної гвинтівкою, яка за своїми показниками перевершує снайперську зброю, зацікавилися в Міністерстві оборони.

На геніальний винахід учня 8-го класу Максима Котельникова наштовхнула телевізійна програма, в якій розповідалося про подібному вигляді зброї, що використовується в США та Кореї. «Чим ми гірші?», - Подумав школяр. І став втілювати свою задум у життя. На створення гвинтівки у нього пішов рік. Основою послужило зламане ігрове рушницю, яке він знайшов в одного. Далі в хід пішли підручні деталі. Важить гвинтівка майже шість кілограмів і стріляє спеціальними патронами, які повинні намагнічується. За підсумками форуму Максима Котельникова запросили на практику, яку проведуть вчені Міноборони.

- Ця зброя перспективно тим, що може стріляти без звуку, без віддачі і без спалаху від пострілу. Зараз жодна снайперська гвинтівка таке зробити не може, а моє може, - з гордістю розповідає Максим Котельников. - Я придумав свою власну систему, яку назвав «Система ядра». В її основу покладено принцип прискорює котушки. Гвинтівка працює тільки на електриці. Куля набирає швидкість миттєво. Свій винахід Максим показав вчителю фізики.

Учитель відправив юне обдарування в Санкт-Петербург на форум «Молоді інтелектуали Росії». 15-річний хлопець зайняв там перше місце і отримав запрошення на практику. Проходити її він буде під керівництвом вчених з Міністерства оборони Росії. За один місяць практики в Північній столиці країни Максим Котельников повинен буде зібрати три досвідчених екземпляри «електромагнітної снайперської гвинтівки».

Якщо випробування пройдуть успішно, гвинтівку поставлять на озброєння Російської армії. Після чого з юним конструктором укладуть контракт, сума якого залишається в секреті.

джерело: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 193
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: