Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 22 грудня - Ікони Божої Матері «Несподівана Радість»



22 грудня - Ікони Божої Матері «Несподівана Радість»

Що за день? 22 грудня 2008
22 грудня - Ікони Божої Матері «Несподівана Радість» Ікона Божої Матері «Несподівана Радість» названа в пам'ять про зцілення якогось грішника через святу ікону молитвами Пречистої Богородиці.

У Сказання про чудо, описаному святителем Дімітріем Ростовскім, йдеться про те, як якийсь грішник, проводячи життя в гріхах, однак мав звичай преклоняться перед іконою Богоматері і приносити їй архангельское привітання: «Радуйся, благодатная!» Матір Божа не відкинула його молитви. Вона стала молити Бога про помилування грішника. І Господь дав йому покаяння.

Одного разу, збираючись йти на грешное справу, то це муж за своїм звичаєм встав на молитву перед образом Богородиці. Раптом він побачив, що з ребра, рук і ніг Дитятко потоками тече кров, як колись на Голгофі. Божа Матір відкрила безбожному, що він і інші грішники знову і знову розпинають Сина Її, коли творять гріхи.

Потрясіння до глибини душі, з сокрушеннимі серцем, благав чоловік Пресвяту Богородицю бути йому Заступніцей перед Богом і Ходатаіцей про прощення його гріхів.

Матір Божа до тих пір не припиняла Своїх молитов за грішника, поки не почула від Господа Ісуса Христа слова: «Нині прощаються йому гріхи Тебе ради».

Людина той усвідомив глибину свого падіння, а також за допомогою Божої залишив грішну життя. До кінця днів своїх зі сльозами вдячності він молився Божої Матері, за клопотанням Которой отримав нечаянную радість покаяння і прощення гріхів від Господа й Спасителя нашого Ісуса Христа.

за матеріалами calend.ru



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 475
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: